Fitocracy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Fitocracy en iyi spor uygulamaları arasında yer alıyor ve sunduğu özellikler de bu ünü hak ettiğini kanıtlıyor.

Fitocracy, egzersizleri esnasında güvenilir ve motive edici bir yardımcıya ihtiyaç duyan kullanıcıların beklentilerine cevap vermek üzere özel olarak tasarlanmış ücretsiz bir uygulamadır.

Güçlü özelliklere sahip olan Fitocracy tamamen kullanıcı odaklı olarak tasarlanmıştır. Spor alışkanlıklarınıza göre şekillendirebileceğiniz Fitocracy'de kendi egzersiz programlarınızı oluşturup arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Elbette arkadaşlarınız da size kendi programlarını gönderebilirler. Bu özelliği ile kullanıcılar arasında sosyal bir etkileşim ağı kuran Fitocracy bu kategoride yer alan en başarılı uygulamalardan biri olarak öne çıkıyor.

Pek çok otorite tarafından tavsiye edilen Fitocracy'nin en dikkat çeken özelliklerinden biri de kullanıcıların sergiledikleri performansa göre onlara puanlar vermesi ve onları sürekli olarak motive etmesi. Bu özelliğe ek olarak kullanıcılar sergiledikleri performansları grafikler eşliğinde kontrol edebiliyor.

Uygulama sıradan spor uygulamalarının tersine daha çok sosyal medya aracı gibi görünen bir arayüze sahip. Her fonksiyonun düzenli olarak yerleştirildiği sade arayüz kullanım esnasında herhangi bir sorun yaratmıyor.

Gerek evde gerekse spor salonlarında yaptığınız egzersizleriniz esnasında kullanabileceğiniz ücretsiz ve kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Fitocracy'yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Spor İzle uygulamasında konumunuza en yakın tesiste düzenlenen spor müsabakalarını görebiliyorsunuz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin, e-spor haberlerini takip edin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, Türkiye'nin en çok dinlenen spor radyosunun resmi uygulamasıdır.
  • TBF

    TBF (Türkiye Basketbol Federasyonu) resmi mobil uygulaması
  • NTV Spor

    NTV Spor, Doğuş Yayın Grubu tarafından ücretsiz olarak sunulan zengin içerikli spor uygulamasıdır.
  • A Spor

    A Spor uygulaması ile Türkiye'nin en çok izlenen şifresiz spor kanalını iPhone ve iPad'inizden takip edin.
  • HEED

    Euroleague maçlarına ait özel anları takip edebileceğiniz ve spor haberlerini okuyabileceğiniz bir spor uygulaması
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, maç özetleri, skorlar, fikstür, puan durumu, spor haberleri telefonunuzda.