FitWell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME

FitWell uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca spor programlarınızı oluşturabilir ve beslenmenize dikkat edebilirsiniz.

FitWell uygulaması, formunu, sağlığını ve kilosunu kontrol altında tutmak isteyen Android kullanıcılarının sahip olabilecekleri geniş kapsamlı spor ve beslenme programı uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça çok sayıda işlevi bünyesinde barındıran uygulamanın, kullanıcıların göz atmaktan hoşlanacakları araçlar arasında olduğuna inanıyorum.

Uygulamanın içerisinde yer alan araçları kullanarak kendi egzersiz programınızı hazırlamanız oldukça kolay bir hale geliyor ancak bu egzersiz programını oluştururken beslenme düzeni bilgilerinizi de kullanabilmeniz sayesinde tükettiğiniz besinleri yakmak için neyi ne kadar yapmanız gerektiği çok açık bir hale geliyor. Uygulamanın ülkemizdeki beslenme alışkanlıklarıyla uyumlu olması sayesinde hem sporu hem de beslenmeyi ideal hale getirmek pek de zor olmuyor.

İçerisinde yer alan çeşitli raporlama araçları sayesinde sürecin nasıl gittiğine dair analizlerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu analizleri motive olmak için yeterli bulmazsanız, size ipuçları da sunabilen ve bu ipuçları sayesinde tabiri caizse gaza gelmenizi sağlayan FitWell, son zamanlarda karşıma çıkan en kapsamlı ve detaylı spor diyet uygulamaları arasında.

Spor yaparken müzik dinlemeyi seven kullanıcılar, uygulamanın müzik oynatabilme yeteneğinden de faydalanabiliyorlar. Ayrıca yürümeyi sevenlerin adımlarını takip etmeleri için sunulan adım takip sayacı sayesinde bütün bir gün boyunca ne kadar adım attığınızı ve bu adımlarla kaç kalori yakmayı başarabileceğinizi de takip edebilirsiniz.

Uygulamanın satın alma seçeneklerini kullanarak çok daha geniş raporlara, programlara ve egzersiz hareketlerine erişmek de mümkün ancak temel ücretsiz kullanımın pek çok kullanıcı için fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

FitWell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,567 TOPLAM İNDİRME
19.6 MB DOSYA BOYUTU

FitWell daha sağlıklı bir hayata kavuşmak isteyen kişilerin severek kullanacağı bir uygulama.

FitWell sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenlerin seveceği türden bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan FitWell’in temel çalışma prensibi, kullanıcıların beslenme ve spor yapma alışkanlıklarını takip ederek onların daha sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşmalarını sağlamak.

Uygulamaya ilk girdiğimizde karşımıza çıkan düzenli arayüz karşısında hayranlık duyuyoruz. Her şey çok iyi bir şekilde organize edilmiş ve renkli detaylarla daha belirgin hale getirilmiş. iOS 8’in Sağlık uygulaması ile uyumlu çalışan FitWell’de kendinize hedefler koyabilir ve bu hedefleri gerçekleştirmek için atacağınız adımları detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.

FitWell’in en iyi özelliklerinden bir tanesi de kullanıcılara kendi beklentileri üzerine kurdukları programları uygulamayabilme şansı tanıması. Örneğin yıllardır uyguladığınız bir egzersiz ve beslenme programı varsa tavsiye almadan direkt olarak kendi programınızı uygulamaya gömebiliyorsunuz.

Müzik çalar gibi spor aktiviteleri esnasında keyifle kullanılabilecek bir özelliğe de ev sahipliği yapan FitWell’i daha sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşmak isteyen kullanıcıların mutlaka denemesini öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Vfit

    Spor yaptığınız süre boyunca tüm sağlık verilerinizi Vfit uygulamasıyla kaydedebilirsiniz.
  • BSCoaching

    Bahar Saygılı'nın hazırladığı kişisel antrenman programlarıyla hedefinize hızlıca ulaşın.
  • Decathlon Coach

    Decathlon Coach uygulamasıyla günlük aktivite önerileri alabilir ve formunuzu koruyabilirsiniz.
  • Huawei Health APK

    Huawei Health APK uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan günlük spor aktivitelerinizi takip edebilirsiniz.
  • Microsoft Band

    Microsoft Band, Android için geliştirilen, günlük spor aktivitelerinizi depolayan bir sağlık uygulamasıdır.
  • Diyetmatik

    Sağlık beslenme programı alarak ve spor egzersizlerini uygulayarak düzenli kilo verebilirsiniz.
  • Evimde Spor

    Evimde Spor, Android için geliştirilmiş bir egzersiz hareketleri rehberi uygulamasıdır.