Fixie GIF Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda hemen video çekmek ve bunları kısa GIF animasyonlar haline getirmek için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Android akıllı telefonunuzda en kolay yoldan animasyon GIF'ler yaratmak isterseniz kullanabileceğiniz Fixie GIF Camera uygulaması hem ücretsiz olarak sunuluyor hem de herkesin en hızlı şekilde kullanabileceği iyi bir tasarıma sahip.

İçerisindeki çekim imkanı sayesinde hemen videonuzu GIF haline getiren uygulama, ayrıca eğlenceli fontlar, doodlelar ve kenarlıklar da eklemenize imkan tanıyor. Hazırlanan animasyonlar ise sosyal ağlardaki hesaplarınızdan hemen paylaşılabiliyor.

1.5 saniye süren GIF animasyonlar hazırlayan uygulama, böylece küçük dosya boyutuna sahip olmanızı ve izleyenleri sıkmamanızı sağlıyor. Hali hazırda GIF animasyonlar birbirini tekrar eden kısa görüntülerden oluştuğu için Tumblr blogunuza en uygun animasyon ortaya çıkacaktır. En eğlenceli animasyonları hazırlayabileceğiniz uygulamayı bir defa da olsa denemenizi önerebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera GIF Creator

    Android cihazlarınız için GIF yapma uygulamasıdır.
  • GIF Camera

    Android telefon ve tabletlerinizin kamerasını kullanarak anında hareketli GIF dosyaları hazırlamak için bu uygulamayı denemelisiniz.
  • GIF to Video

    Gif'leri video formatına çeviriyor.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Video To GIF

    Video To GIF, Android telefon ve tabletleriniz üzerindeki videoları GIF formatına çevirebilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir video dönüştürme uygulamasıdır.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.