Fixtable

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Fixtable, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir rezervasyon uygulaması.

Fixtable, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş bir restoran rezervasyon uygulaması olarak görev yapıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde "akşam nerede yemek yesek?" derdi sona eriyor!

Fixtable'da son derece kolay anlaşılır ve işlevsel bir arayüze yer verilmiş. Beğenilerimize hitap edebilecek restoranları gelişmiş filtreleme seçeneklerini kullanarak sıralayabiliyoruz. Bu noktada kullanabilecğeimiz birçok filtreleme seçeneği sunulmuş. Mesafe, fiyat, memnuniyet puanı gibi kriterlere göre restoranları listeleyebiliyoruz. Bunlara ek olarak restoranı ziyaret etmiş olan müşterilerin bıraktıkları yorumlara da göz atabiliyoruz.

Uygulamanın en iyi yanlarından bir tanesi de, restoranların her birinin 360 derecelik fotoğraflarla sunuluyor olması. Bu sayede mekanın tasarımına göz atabiliyor, beklentilerimizi karşılayıp karşılayamacağına ziyaret öncesinde karar veriyoruz.

Her şey içimize sindikten sonra rezervasyon işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Basit birkaç tıklama ile yer ayırtabiliyor ve herhangi bir aksilik durumunda yeri iptal edebiliyoruz. İşlemlerin akıcı ve sorunsuz olması dikkatlerimizden kaçmadı. Açıkçası sık sık dışarıda yiyenler ve iş yemeklerine çıkanlar Fixtable'ı mutlaka kullanmalı.

Emircan Erdoğan

Fixtable

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
21.1 MB DOSYA BOYUTU

Fixtable, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir rezervasyon uygulaması.

Fixtable, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı kullanarak gitmeyi planladığımız restoranlarda son derece hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyon yaptırabiliyoruz.

Uygulamanın tek öne çıktığı nokta restoranlarda rezervasyon yapmamıza imkan sağlaması değil aynı zamanda kendi belirleyecğeimiz kriterlere göre en uygun restoranı bulmamıza yardım etmesi. Mesafe, fiyat, menü içeriği, müşteri puanları gibi kriterlere göre seçimlerimizi daraltabiliyoruz. Bu sayede beklentilerimize en uygun restoranı saniyeler içerisinde bulabiliyoruz.

Uygulamanın öne çıkan özellikleri;

  • Rezervasyon yaptırmak istediğimiz restoranlara not ve özel istek gönderebilme
  • Müşteri yorumlarını okuyabilme
  • Farklı kriterlere göre restoran araması yapabilme
  • Gitmek istediğimiz mekanın 360 derecelik fotoğraflarına göz atabilme
  • Rezervasyon takibi ve düzenleme imkanı
  • Ziyaret ettiğimiz restoranları puanlandırabilme

Fixtable dışarıda yemek yemeyi seven, iş veya özel hayatında sık sık yemeğe çıkan kullanıcıların favorileri arasında olmaya aday bir uygulama. Her türlü beklentimize kısa sürede ve sorunsuzca cevap verebiliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.