Flappy Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Flappy Defense ilginç bir tower defence oyunudur

Flappy Defense eğer zamanında Flappy Bird oynayıp bir türlü uçmayı beceremeyen kuşlardan sıkıldıysanız keyifle oynayabileceğiniz bir mobil kule savunma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tower defence oyunu olan Flappy Defense'de temel olarak Flappy Bird'de 2 kanadını denkleştirrip uçamayan beceriksiz kuşların bizde yarattığı saç baş yoldurtan zorluğun ve stresin intikamını alıyoruz. Oyunda Flappy Bird'deki kuşlardan oluşan bir sürü ilerlemeye çalışırken onları sabote etmeye çalışıyoruz. Bu iş için meşhur borulardan birini kullanmaktayız. Bu boruyu bir topa dönüştürüyoruz ve havada uçan kuşlara gülleler fırlatarak onları yok ediyoruz.

Flappy Defense'de kuş sürüsünde farklı kuş türleri yer alıyor. Bu kuşlar özel yeteneklere sahipler. Ayrıca bölüm sonu canavarı niteliğinde dev kuşlar da bulunmakta. Bu kuşlarla baş edebilmek için topumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Kuşları avladıkça para kazanıyoruz ve bu parayı geliştirme seçeneklerine harcayabiliyoruz. Güllelerimizi büyütebiliyor, ateş etme sıklığımızı artırabiliyor, patlayan güllelere sahip olabiliyor, borumuzu genişletebiliyor, yardımcı küçük borular satın alabiliyoruz.

Flappy Defense yine Flappy Birds tadındaki 8 bit retro grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunun bir hayli zor olduğunu belirtmekte fayda var.

Can Erdil Şentürk

Flappy Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Flappy Defense kuş avladığınız bir kule savunma oyunudur

Flappy Defense eğer siz de Flappy Bird oynayarak saç baş yolduysanız keyifle oynayacağınız bir mobil tower defence oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Flappy Defense'de bize Flappy Bird'de uçmayı beceremeyerek sinirlerimizi alt üst eden şapşal kuşlardan intikam alma imkanı veriliyor. Oyunda temel amacımız Flappy Bird'ün kahramanı olan ve uçma konusunda bir hayli beceriksiz olan kuşları avlamak. Bu iş için bir topa dönüştürülmüş borumuzu kullanıyoruz ve kuşlara gülleler fırlatarak onları yok ediyoruz.

Flappy Defense'de kuş sürüsü sürekli ilerlerken onlara topumuzla nişan alıp ateş etmemiz gerekiyor. Oyunun başlarında oyun kolay olsa da oyunda ilerledikçe daha fazla kuş geliyor. Ayrıca özel yeteneklere sahip olan kuş türleri ve bölüm sonu canavarı niteliğindeki dev kuşlar bize zorlu anlar yaşatıyor. Bu güçlü düşmanlarla savaşabilmek için topumuzu ve güllelerimizi geliştirebiliyoruz. Kuşları yok ettikçe para kazanıyoruz ve bu parayı güllelerimizi büyütmeye, verdiğimiz hasarı artırmaya, güllelerin patlamasını sağlamaya, borumuzu büyütmeye, minik borular satılan alarak ekstra ateş gücüne sahip olmaya ve gülle fırlatma sıklığımızı artırmaya harcayabiliyoruz.

Flappy Defense'in 8 Bit grafikleri yine Flappy Bird gibi Mario tadında.

Can Erdil Şentürk

Flappy Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
4.23 MB DOSYA BOYUTU

Flappy Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Flappy Defense bir süre önce büyük bir beğeni yakalayan Flappy Bird'ün kahramanı olan kuşları avladığınız bir mobil kule savunma oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz tower defence türünde bir oyun olan Flappy Defense, bize Flappy Bird'de yaşadığımız acı tecrübelerin ve saç baş yoldurtan stresin intikamını alma imkanı veriyor. Hatırlanacağı üzere Flappy Bird'de bir türlü borularından arasından geçemeyen ve uçmakta zorlanan bir hayli beceriksiz kuşları yönetiyorduk. Flappy Defense'de ise bu kuşları avlamaya başlıyoruz. Bu iş için bir boruyu kullanıyoruz ve üzerimizden uçan kuş sürüsüne gülleler fırlatarak onları yok etmeye çalışıyoruz.

Flappy Defense sürprizlerle dolu bir oyun. Oyunda 9 farklı türde kuş karşımıza çıkıyor. Bu kuşların kimi kendini iyileştirebiliyor, kimi daha hızlı uçuyor, kimi görünmez olabiliyor. Ayrıca dev bölüm sonu canavarı niteliğindeki kuşlar da karşımıza çıkıyor. Bu kuşları alt edebilmek için topumuzu ve güllelerimizi geliştirerek verdiğimiz hasarı, ateş etme sıklığımızı geliştirebiliyoruz ve ek özellikler kazanabiliyoruz. Bize yardım eden minik toplar, patlayan gülleler, daha büyük gülleler kullanabileceğimiz geliştirme seçenekleri. Bu geliştirmeleri kuşları avlayarak elde ettiğimiz altın ile satın alabiliyoruz.

Flappy Defense zorlu ve bağımlılık yapıcı bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warrior Defense

    Warrior Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Frontier Defense

    Frontier Defense, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Bugmon Defense

    Bugmon Defense, Android telefon ve tabletler için geliştirilen bir strateji oyunudur.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Small Defense

    Small Defense, çeşitli silahlar ile size verilen bölgeyi korumanızı amaçlayan zevkli bir strateji oyunudur.