Flash Alerts

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55,317 TOPLAM İNDİRME
0.61 MB DOSYA BOYUTU

Android telefonunuzun flaş özelliğinin bildirimlerde yanıp sönmesini istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Flash Alerts uygulaması Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir uyarı uygulaması ve telefonunuzun flaş ışığının bildirimler için bir LED olarak çalışmasına yarıyor. iPhone'da varolan bu özelliği Android kullanıcıları uzun süredir bekliyorlardı ve ekran bölümüne yerleştirilen özel renkli LED ışıklar dışında flaşı bu amaçla kullanmak mümkün olmuyordu. Maalesef her telefonda buna özel LED olmaması ise işleri daha da zorlaştırıyordu.

Bu uygulama sayesinde LED sıkıntısına bir çözüm geliyor ve telefonunuzun fotoğraf çekme amaçlı olarak kullanılan flaşını artık bir bildirim ışığı olarak kullanmak mümkün hale geliyor. Telefonunuzda yeni bir çağrı yahut SMS aldığınızda direkt olarak aktif hale gelen flaş ışığının, gelen bildirimleri kaçırmanıza engel olacağı kesin görünüyor.

Yanıp sönen bu ışığın frekansının ne olacağını ve hangi aralıklarla, kaç adet parlayacağını yine uygulamanın kolay kullanılır arayüzü üzerinden düzenleyebiliyorsunuz. Ücretli versiyonu tüm bildirimler için destek veren uygulamanın bu ücretsiz sürümü sadece aramalar ve mesajlar konusunda destek veriyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Flash Player (APK)

    Adobe Flash Player Android: APK olarak indirilebilen flash uygulaması ile Android telefonunuzda flash içerikleri oynatabilirsiniz.
  • Photon Flash Player

    Photon Flash Player, Android cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde Flash oynatmanıza olanak sağlayan bir tarayıcıdır.
  • Download Flash

    Download Flash, Adobe'un mobil platformlar için desteğini kaldırmış olduğu Flash Player uygulamasını Adobe'un resmi internet sitesinin arşivinden otomatik olarak indirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Flash On Call

    Flash on Call uygulaması sayesinde Android cihazınıza bir çağrı veya mesaj geldiğinde hemen haberdar olabiliyorsunuz.
  • Flash Media Player(FLV-AVI-RM)

    Android İçin Flash Media Player sayesinde Android cihazınızda filmleri ve normal videoları oynatabilirsiniz.
  • Guitar Flash

    Guitar Flash, popüler gitar çalma oyunu Guitar Hero'nun basitleştirilmiş versiyonu.
  • Monster Flash

    Monster Flash çok basit bir yapıyı harika görseller ve oynanışla harmanlamış, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • SanDisk Connect Wireless Flash Drive

    Wireless Flash Drive, Android cihazınız ile tabletiniz, bilgisayarınız arasında kablosuz olarak veri aktarımı yapabilirsiniz.