Flashlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,578 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Flashlight, karanlıkta kaldığınızda telefonunuzun flaş ışığını el feneri olarak kullanmanıza imkan sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulama.

Flashlight, Android platformu üzerine bulabileceğiniz en iyi el feneri uygulamalarından bir tanesi olarak öne çıkıyor. Nedeni ise gereksiz izinsiz istemeyerek sadece işini yapacak kadar izin isteyerek işini de gayet iyi yapması.

Oldukça parlak, hızlı ve kullanışlı bir el feneri uygulaması olan Flashligt, karanlıkta kaldığınızda ortamı aydınlatmanızı sağlıyor. Oldukça hızlı çalışan uygulama sayesinde ani elektrik kesintilerinde hemen uygulama ile ortamı aydınlaabiliyorsunuz.

Tek bir tuş ile kontrol edebildiğiniz uygulamanın arayüzü de aynı şekilde çok sade ve kullanışlı. Ayrıca aç/kapa tuşu üzerinde bir de pusula bulunuyor. Bu sayede hem ışıklandırma hem de yön bulma görevlerini yerine getiriyor.

Bir çok sahte yada gereksiz el feneri uygulaması, el feneri çalışması için gerekli olandan çok daha fazla izin isteyerek telefon üzerindeki verilerinizi çalma derdindeyken, bu kadar sade ve izin istemeyen uygulama bulmak zor. Bu nedenle Flashlight'ı kullanacağınız el feneri uygulaması olarak gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak Android telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Flashlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,325 TOPLAM İNDİRME
10.6 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınız ile kullanabileceğiniz bu fener uygulaması sayesinde flaşınızla aydınlatma sağlayabilirsiniz.

iPhone'unuzu kullanırken flaş ışığını bir fener olarak kullanmak istiyorsanız deneyebileceğiniz pek çok uygulama var ancak Flashlight iOS fener uygulaması bunlar arasından güzel görselliği ve ek işlevleri ile kolayca sıyrılıyor. Tamamen ücretsiz olan ancak içerisinde reklamlar barındıran uygulamanın biraz daha detayına inecek olursak farklı durumlarda işinize yarayacak araçlar barındırdığını görebilirsiniz.

LED parlaklık kontrolü ve iPhone 5 ile tam uyumluluk barındıran uygulamanın en parlak seviyede bile flaşı anında yakabilmesi ve bunu sürdürmesi dikkat çekenler arasında. Ayrıca ekranda yer alan pusula sayesinde hem ışık hem de yön bulma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Yanıp sönme şeklindeki fenerleri 10 farklı frekansa ayarlayabildiğiniz gibi içerisindeki SOS çağrısı desteği ile ışığı SOS yapacak şekilde otomatik yanıp söndürebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Flashlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,225 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Flashlight, Windows Phone için en hızlı ve parlak ışığı veren el feneri uygulamasıdır.

Flashlight, Windows Phone telefonunuzu el feneri olarak kullanmanıza imkan tanıyan uygulamalardan biri. Mobil cihazınızın kamerasının flaşını kullanarak çevrenizi aydınlatan uygulamada acil durumlar için SOS özelliği ve yönünüzü kolaylıkla bulabilmenizi sağlayan pusula da bulunmaktadır.

Windows Phone Mağazası’ndaki en hızlı aktif olan ve en parlak ışığı sağlayan fener uygulaması Flashlight, kilit ekranı altında da çalışabiliyor ve sallama hareketi ile açılıp kapanabiliyor. Fenerin haricinde dalgaların frekansını ölçmek için kullanılan stroboskop, acil durumlar için kullanılan sos, yön bulma aracı pusulayı kullanımınıza sunan uygulama ile telefonunuzun pil durumunu da takip edebiliyorsunuz. Bataryadan bahsetmişken uygulamanın bataryayı hızlı tüketmediğini belirtmek gerek.

Flashlight, eski Windows Phone cihazlarda da sorunsuzca çalışabilen, herhangi bir ayarlama gerektirmeden kullanılabilen başarılı bir el feneri uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Button Flashlight

    Power Button Flashlight oldukça pratik bir el feneri uygulamasıdır
  • Ringing Flashlight

    Ringing Flashlight, gelen çağrılar esnasında flaş yakarak kullanıcıları bilgilendiren bir uygulama.
  • Smart Flashlight

    Smart Flashlight birçok özelliği bünyesinde toplayan başarılı bir fener uygulaması.
  • Super Bright Flashlight

    Super Bright Flashlight pratik bir el feneri uygulamasıdır
  • Super-Bright LED Flashlight

    Super-Bright LED Flashlight ücretsiz bir el feneri uygulamasıdır
  • Brightest Color Flashlight

    Brightest Color Flashlight mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir el feneri uygulamasıdır
  • El Feneri - Tiny Flashlight

    El Feneri - Tiny Flashlight ile karanlıkta telefonunuzu kullanarak aydınlanabilirsiniz
  • FlashLight Wear

    FlashLight Wear, Android Wear'lı akıllı saatlerle de uyumlu olan bir el feneri uygulamasıdır.