Fleksy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
892 TOPLAM İNDİRME

Fleksy, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde daha hızlı yazı yazmanızı sağlayacan olan yararlı ve ücretsiz bir klavye uygulamasıdır.

Fleksy, sahip olduğu akıllı geometrik sistem ile yazmak istediklerinizi otomatik olarak tahmin eden, yaptığınız yazım hatalarını sizin için düzeltebilen yararlı ve ücretsiz bir Android klavye uygulamasıdır.

Android cihazlarınız üzerinde gelen standart klavye uygulamasından sıkıldıysanız ve yeni bir klavye uygulaması arıyorsanız, Fleksy'i indirerek denemenizi tavsiye ederim. Genel olarak bakıldığında yazım hızınızı arttırmanızı sağlayan uygulama sayesinde çok daha rahat ve kolay yazı yazabilirsiniz.

Kullanımı oldukça rahat olan Fleksy ile değiştirmek ve düzenlemek istediğiniz kelimelerin üzerlerine dokunmanız yeterlidir. Aynı şekilde silmek istediğinizde parmağınızı sola doğru götürmeniz yeterli olacaktır.

Klavye boyutlarını minimuma çekerek ekranınızı daha büyük görmenizi sağlayan Fleksy uygulaması, standart klavye uygulamasına göre çok daha kullanışlı ve yararlıdır.

Daha hızlı yazmanızı sağlayacak olan Fleksy'i, Android telefon ve tabletleriniz de kullanmak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Fleksy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
404 TOPLAM İNDİRME
22.5 MB DOSYA BOYUTU

Fleksy, iOS kullanıcılarının daha hızlı yazı yazabilmeleri için yaratıcı çözüm ve özellikler bulunduran yararlı bir iOS klavye uygulamasıdır.

Özellikle yeni iPhone kullanıcıları için, standart klavyeleri kullanmak biraz zor olabiliyor. Bununla birlikte yıllardır iPhone sahibi olup, standart klavyenin yetersizliğinden şikayetçi olan bir çok kullanıcı bulunmaktadır. Sizde iOS cihaz sahibi iseniz ve klavyeyi kullanarak daha hızlı yazı yazmak istiyorsanız, Fleksy'i deneyebilirsiniz. Bu kullanışlı klavye uygulaması ile yazma hızınızı arttırabilirsiniz.

Kullanıcılara yardımcı olmak için bir çok yararlı özellik barındıran Fleksy, oldukça kolay kullanıma sahip bir uygulamadır. Aklınızı okuyarak neler yazmak istediğinizi tahmin eden Fleksy, genel olarak yazı hızınızı arttırmaktadır. Uygulamayı kullanmak için harflerin üzerlerine dokunarak, düşünmek istediğiniz kelimeleri görebilir ve eklemek istediğinizi boşluğa doğru götürebilirsiniz. Herhangi bir kelimeyi değiştirmek istediğinizde parmağınızı sürüklemeniz yeterli olacaktır.

Silmeniz gereken ufak hatalar da Fleksy ile oldukça kolay yapılmaktadır. Parmağınızı sola doğru götürerek kelimenin tamamını silebiliyorsunuz. Parmağınız yukardan aşağıdan yukarı veya yukarıdan aşağı hareket ettirerek klavyenin görünmesini veya görünmemesini sağlayabilirsiniz.

Uygulama ile kullanıcılar istedikleri özel isimleri de yazabilmektedirler. Yazı hızınızı arttırmak için farklı ve kullanışlı bir klavye uygulaması arıyorsanız, Fleksy'i ücretsiz olarak indirerek iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.