Flick Soccer 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME

Flick Soccer 15, Android ve iOS platformlarında yeni çıkan eğlenceli ve mükemmel grafiklere sahip olan bir frikik atma oyunu.

Frikik atma oyunlarından birini daha önce oynadıysanız yeni çıkan Flick Soccer 15'de mutlaka denemeniz gereken harika bir oyun. Full HD grafiklere sahip olan oyundaki amacınız kaleci ve barajı aşarak tüm frikikleri çevirmek. Tabi bu sandığınız kadar kolay değil. Ayrıca kaleciyi bir defa değil defalarca geçmeniz gerekiyor.

5 farklı oyun modu, oynanış heyecanı, grafikleri ve ücretsiz olmasıyla bir anda en iyi frikik atma oyunlarından bir tanesi haline gelen Flick Soccer 15'i hem Android hem de iOS mobil cihazlarınız üzerinde oynayabiliyorsunuz. Telefonlarınız üzerinde de oynaması oldukça eğlenceli olmasına rağmen, tablet üzerinde de daha da güzel olduğunu söyleyebilirim.

Oyunda grikik atarken topa verdiğiniz falsonun hissiyatı ise inanılmaz iyi hissettiriyor. Parmağınız ile topa vuruşunuzun gücünü ve yönünü ayarlayarak son derece rahat şekilde frikikler atabiliyorsunuz. Oyunu tamamen ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Oyun içi mağazada yer alan sahip paketini satın alarak frikiklerinizi yeşil sahalar yerine sıcak kumlar üzerinde ve kızların kurduğu barajı geçmeye çalışarak kullanabiliyorsunuz. Sahil paketinin fiyatı 1.99 TL.

Arkadaşlarınıza yada diğer oyunculara karşı mücadele edebileceğiniz oyunda bulunan başarımları da tamamlamaya çalışarak kendinize farklı eğlenceler çıkarabiliyorsunuz. Eğer futbol ve frikik atma oyunları ilginizi çekiyorsa Full Fat şirketinin yeni oyunu Flick Soccer 15'i mutlaka deneyin.

Barış YANIK

Flick Soccer 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Flick Soccer 15, iOs platformu üzerinde oynayabileceğini en iyi frikik atma oyunlarından bir tanesi olara ücretsiz sunuluyor.

Flick Soccer 15, falsolo ve muhteşem frikikler atarak kaleciyi geçmeye çalışacağını hem eğlenceli hem de ücretsiz iOS frikik atma oyunu. Etkileyici grafikleri sayesinde oynarken kendinizde geçmenizi sağlayan ve aynı zamanda oynadıkça bağımlısı olacağınız oyunda 5 farklı oyun modu bulunuyor.

Arkadaşlarınız ile kıyasıya yarışabileceğiniz oyunun en eğlenceli modu ise rakip ile sınırlı sürede en çok frikiği atmaya çalışma. Size verilen sınırlı sürede hızlı hızlı frikikler atarak en çok golü atmaya çalışıyorsunuz. Süre sonunda kim daha çok frikik golü attıysa o kazanıyor. Oyun tamamen ücretsiz fakat oyun mağazasında çok güzel bir kumsal paketi bulunuyor. 1.99 TL ödeyerek satın alabildiğiniz bu paket ile frikik atma olayını yeşil sahalardan kızgın kumlar ve kızlarla dolu kumsala taşıyorsunuz. Eğer oyunu deneyip beğenirseniz bu paketi mutlaka satın almanızı öneriyorum.

Oyunun en güzel yanı frikik atarken sizin de hissedeceğiniz hassaslık. Muhteşem kontrollere sahip olan oyunda topun kontrolü tamamen sizde oluyor ve frikiği kullanırken topu istediğiniz şekilde parmağınız ile yönlendirerek falsolu vuruşlar yapabiliyorsunuz. Sola vuracakmış gibi yapıp kaleciyi ters köşeye bile yatırabiliyorsunuz.

Eğer bu tür futbol, frikik ve penaltı atma oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa Flick Soccer 15'i mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Oyunun iOS versiyonu dışında Android versiyonu da bulunuyor. Android telefon ve tablet sahibi arkadaşlarınıza oyunu önerip onlarla birlikte karşılıklı frikik atabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer Brazil

    Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.
  • Flick Soccer France 2016

    Flick Soccer France 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer 17

    Flick Soccer 17, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz serbest vuruş oyunları arasında.
  • FTS 15 (First Touch Soccer) APK

    First Touch Soccer 2015 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunudur. FTS 15 APK olarak Android telefonunuza indirebilirsiniz.
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.