Flick Soccer France 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Flick Soccer France 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Flick Soccer France 2016 önümüzdeki günlerde başlayacak ve Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecanını mobil cihazlarımıza taşıyan bir futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Flick Soccer France 2016, ünlü Flick Soccer serisini Fransa'daki Avrupa Futbol Şampiyonasıyla buluşturuyor. Oyuncular favori takımlarını seçerek bu şampiyonaya katılıyorlar ve liderlik için mücadele ediyorlar. Farklı sahaları ziyaret edip farklı takımların karşısına çıkarken farklı oyun modlarında şansımızı deneyebiliyoruz.

Flick Soccer France 2016'nın oynanış mantığı serbest vuruş kullanıp gol atma üzerine kurulu. Oyunda çıktığımız maçlarda defans oyuncularını ve kaleciyi atlatarak ağlarla buluşacak şutlar çekmemiz gerekiyor. Bu iş için parmağımızı belli bir açı ve hızla ekranda sürüklememiz gerkeli. Oyun basit bir şekilde oynanabiliyor, isabetli şutlar atmak ise ustalaşma grektiriyor.

Flick Soccer France 2016'da maçların haricinde zamana karşı belirlenen hedefleri vurma gibi mücadelelere de katılabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Flick Soccer France 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Flick Soccer France 2016 mobil cihalzarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Flick Soccer France 2016 kolay kontrolleri heyecanlı bir oynanışla birleştiren bir mobil futbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Flick Soccer France 2016, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ünlü Flick Soccer serisiyle birleştiriyor. Oyunda yine şut atma yeteneklerimizi konuşturuyoruz; fakat bu sefer 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak takımlardan birini seçebiliyoruz.

Flick Soccer France 2016 bize fakrlı sahalarda maçlara çıkma imkanı veriyor. Oyunda temel olarak şut atma yeteneğimizi konuşturuyoruz ve  topu ağlarla buluşturarak görevleri tamamlamaya çalıştırıyoruz. Frikik atma üzerine kurulu oyunda şut atabilmek için parmağımızı belli bir açı ve hızla ekranda sürüklememiz yeterli. Bu iş kolay bir şekilde yapılabilse de isabetli şutlar çekmek için oyunda biraz ustalaşmamız gerekiyor.

Oldukça güzel grafiklere sahip Flick Soccer France 2016'da farklı oyun modlarıda da bulunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer Brazil

    Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.
  • Flick Soccer 17

    Flick Soccer 17, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz serbest vuruş oyunları arasında.
  • Flick Soccer 15

    Flick Soccer 15, Android ve iOS platformlarında yeni çıkan eğlenceli ve mükemmel grafiklere sahip olan bir frikik atma oyunu.
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Stickman Soccer 2016

    Stickman Soccer 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Soccer 2016

    Soccer 2016, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde futbol keyfine doyacağınız hem ücretsiz hem de eğlenceli bir Android futbol oyunu.