FlightHero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

FlightHero uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizden dünyadaki tüm uçuşları takip edebilmenize yardımcı oluyor.

FlightHero uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarıyla dünya üzerinde gerçekleşen havayolu uçuşlarını kolayca görüntüleyebilecekleri ve takip edebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve oldukça detaylı bilgiler sunabiliyor. Tüm verilerin gerçek zamanlı olarak sunulması sayesinde isterseniz dostlarınızın uçuşlarını takip edebilir, isterseniz hobi olarak tüm uçuşlara göz atabilirsiniz.

Neredeyse tüm havayollarına dair bilgileri barındıran uygulama, bulunduğunuz konumun yakınlarından geçen uçakları da otomatik olarak gösteriyor ve böylece her defasında tarama yapmanıza gerek kalmıyor. Uçuşların çeşitli kriterlere göre sıralanabilmesi ve filtreleme seçenekleri ise detaylı aramalar yapmak isteyen kullanıcılar için oldukça yeterli diyebilirim.

Hem yolcu uçakları hem de askeri ve kargo uçaklarını gösterebilen FlightHero, havalimanlarının iniş ve kalkış tablolarını, gecikmelerini ve mevcut hava durumunu da detaylı bir şekilde aktarabiliyor. Uzun dönemli hava tahmini menüsü ise uçuşların yanında günlük hayatta hava tahminlerine ihtiyaç duyan kullanıcılar tarafından da tercih edilebiliyor.

Havadaki uçakları hafızasına alabilen ve daha sonra çevrimdışı olarak bu uçuşları göstermeye devam edebilen uygulama, internet bağlantınız kesilse de kısa dönemli olarak takip gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

Uçuşları sosyal ağlardaki hesaplarınızdan paylaşabilmek için kullanabileceğiniz paylaşım butonları da uygulamanın sundukları arasında. Eğer ücretsiz ve kolay kullanılır bir uçuş takibi uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

FlightHero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
35.7 MB DOSYA BOYUTU

FlightHero uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan dünya üzerindeki tüm sivil havacılık uçuşlarını görüntüleyebiliyorsunuz.

FlightHero uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının dünya üzerinde gerçekleşen uçuşları kolayca takip etmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolay kullanılır arayüzü hem de sunabildiği çok sayıda detay sayesinde denemek isteyebileceklerinizden bir tanesi olacaktır. Özelllikle sivil havacılığa ilgisi olanların hiç zorlanmadan inişleri, kalkışları, zamanlamaları ve pek çok detayı görebilmeleri uygulamayı oldukça ilginç kılıyor diyebilirim.

Uygulamayı kullandığınızda elde edebileceğiniz temel bilgileri kısaca listelersek;

  • Havayollarının tüm uçuşlarını anlık görüntüleme
  • Havalimanlarını ve zaman panolarını görme
  • Anlık hava durumu ve tahminleri öğrenme
  • Filtreleme seçenekleri
  • Sivil, askeri ve kargo uçuşları
  • Rüzgar hızı

Uygulama içerisindeki uçakların anlık olarak havadaki bilgilerini görebildiğiniz için hız, yönelim ve varış süresi gibi bilgilere de kolayca erişebiliyorsunuz. Uçakların üzerine tıkladığınızda karşınıza çıkan bilgiler ise uçağın nereden kalktığı, nereye gittiği, hangi havayoluna ait olduğu gibi tüm gerekenleri kullanıcılara sunabiliyor.

Paylaşmak istediğiniz uçuşlar ve bilgiler varsa bunun için kullanabileceğiniz sosyal paylaşım butonları da yine uygulama içerisinde mevcut. Her ne kadar ortadan kalkmış olan bazı havayolları hala uygulamanın içerisinde yer alsalar da, dönem dönem gelen güncellemeler ile bu tip durumlar ortadan kaldırılıyor.

Sivil havacılığa ilgi duyan kullanıcılar FlightHero'ya göz atmadan geçmesinler diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

FlightHero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

FlightHero uygulaması ile Windows Phone cihazlarınızdan tüm sivil havacılık uçuşlarını görüntüleyebiliyorsunuz.

FlightHero uygulaması, Windows Phone kullanıcılarının dünya üzerinde gerçekleşen tüm uçuşları takip etmelerine yardımcı olan ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve hem kolay kullanımı hem de oldukça detaylı yapısı sayesinde pek çok sivil havacılık meraklısının ilgisini çekecektir.

Uygulamayı kullandığınızda neredeyse tüm havayollarının gökyüzündeki uçuşlarını ve planlanan uçuşlarını görüntüleyebiliyor, havada olan uçakların rotalarını, hızlarını, yüksekliklerini ve iniş kalkış zamanlarını da inceleyebiliyorsunuz. Böylece dilerseniz hobi olarak dilerseniz de dostlarınızı takip amaçlı olarak uçakların tüm bilgilerini görüntülemeniz mümkün hale geliyor.

Uygulamada bulunan dahili hava durumu uygulaması ise hem anlık olarak hem de ileriye dönük hava tahminleri şeklinde gerekli bilgilendirmeleri yapabiliyor. Dolayısıyla doğru hava tahminlerine ihtiyaç duyan kullanıcıların da kullanabilecekleri uygulamalardan birisi haline geliyor.

Havalimanlarının uçuş zamanı panolarını görüntüleme şansını da kullanıcılara sunan FlightHero, böylelikle hangi uçakların ne zaman kalkacağını veya ineceğini görmenize yardımcı oluyor. Bu konuda gerçekleşen gecikmeler ve sorunlar da yine uygulama içinden görüntülenebilir durumda.

Sivil uçakların yanında kısmen kargo ve askeri uçakları da görüntüleyebilmesi sayesinde uygulamanın oldukça detaylı bir hale geldiğini söyleyebilirim. Sık sık uçuşları gözlemlemek ve incelemek istiyorsanız uygulamaya bir göz atın derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Yandex.Navigasyon

    Yandex.Navigasyon, Türkiye'nin ilk gerçek zamanlı trafik bilgisi veren navigasyon uygulamasıdır.
  • Zipcar

    Araç kiralama imkanı sunan bir hizmet
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.