Flipagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
34,308 TOPLAM İNDİRME

Flipagram ile özel anlarınızı yakalayan videolar yaratabilirsiniz.

Flipagram fotoğraflarınızı birleştirerek size özel videolar hazırlamanıza yardımcı olan ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video düzenleme uygulamasıdır. Flipagram apk indir ile kullanıcılar özel videolar hazırlayabilecek, ücretsiz olarak diğer platformlarda paylaşabilecekler.

Flipagram Apk Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Basit bir kullanım,
  • Sade arayüz,
  • Android, iOS ve WinPhone sürümler,
  • Fotoğraflar birleştirme,
  • Özel videolar oluşturma,
  • Fotoğraf paylaşma,
  • Video paylaşma,

Fotoğraf paylaşma ve video paylaşma işleri için yeni bir akım getiren Flipagram Android cihazınızın galerisindeki, Facebook veya Instagram hesabınız üzerindeki fotoğrafları kullanarak videolar yaratabilmenize, bu videolara müzik eklemenize aracı olan kullanışlı bir Android uygulamasıdır. Oldukça popüler olan fotoğraf ve video paylaşım servisleri Instagram ve Vine'ın kullanışlı özelliklerini bir araya toplayan Flipagram kolay bir şekilde video düzenlemenize de imkan tanıyor.

Flipagram ile video yaratabilmek için Facebook, Instagram veya Android cihazınızın galerisinden kullanacağınız fotoğrafları belirlemeli, sonrasında bu fotoğrafların gösterim sırasını, geçiş sürelerini, başlıklarını ve arkaplan müziğini belirlemelisiniz. Uygulama kameranız ile uygulama içerisinden çekeceğiniz fotoğrafları da kullanabilmektedir. Flipagram ile yarattığınız videoları anında YouTube, Instagram veya Facebook hesabınızdan paylaşabilir, veya özel paylaşımlar yapmak isterseniz e-posta aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Flipagram videolarınızda kullanacağınız müziklerin video sırasında başlama sürelerini belirlemenize izin veriyor. Kullanacağınız bu müzikleri müzik arşivinden ekleyebilmektesiniz. Böylece çok daha kişiselleştirilmiş çalışmalar elde edebiliyorsunuz. Benzer şekilde video yaratma işlemi sırasında kullanacağınız fotoğraflar için de fotoğraf kesme gibi düzenleme seçenekleri de sunuluyor. Eğer bütün bu değişikliklerin nasıl görüneceğini merak ediyorsanız uygulama size çalışmayı tamamlamadan önizlemeler gösterebiliyor. Böylece videonuz hakkında çok daha net bilgi sahibi olabilmektesiniz.

Flipagram ile yaratılan videolar özel bir arşivde saklanmaktadır. Bu sayede bu videolara erişmek istediğinizde kolayca videolara ulaşabiliyorsunuz.

Flipagram Apk İndir

Android, iOS ve WinPhone üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan Flipagram apk yükle ile çeşitli fotoğrafları birleştirerek özel videolar oluşturabileceksiniz. Kullanışlı pek çok özelliği bünyesinde bulunduran başarılı video düzenleme uygulaması günümüzde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Uygulamayı hemen indirip ücretsiz olarak videolar oluşturmaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Can Erdil Şentürk

Flipagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,185 TOPLAM İNDİRME

Flipagram ile fotoğraflarınızdan videolar yaratabilir ve bu videolara müzik ekleyebilirsiniz

Flipagram genel olarak popüler Instagram ve Vine servislerini oldukça güzel bir şekilde harmanlayan, fotoğraf paylaşma ve video paylaşma işlemlerini farklı bir boyuta taşıyan bir iOS uygulamasıdır.

Video düzenleme işlemini çok kolay bir hale getiren Flipagram iOS cihazınızın fotoğraf galerisi ile Facebook veya Instagram'daki fotoğraf albümlerinde yer alan fotoğraflarınızı kullanarak videolar yaratmanızı ve bu videolara müzik eklemenize yardımcı olmaktadır. Bu sayede özel anları kare kare sergilediğiniz videolar yaratabilir, bu videolara kendi seçeceğiniz arkaplan müziğini ekleyebilirsiniz. 

Flipagram ile video hazırlamak oldukça kolaydır. İlk olarak galerinizden, Facebook veya Instagram hesabınız üzerinden kullanacağınız fotoğrafları seçmeli, sonrasında bu fotoğrafların dizilimini, sırasını, başlıklarını, geçiş sürelerini ve arkaplanda çalacak müziği seçmelisiniz. Son adımda ise hazırladığınız bu videoyu Instagram, Facebook veya YouTube hesabınızdan paylaşmak yer almaktadır.

Flipagram'ın güzel bir özelliği video hazırlama işlemi sırasında size anında bir önizleme görüntüsü verebiliyor olmasıdır. Bu sayede çalışmalarınızı tamamlamadan bu videolar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz ve daha güzel çalışmalar elde edebilirsiniz. Flipagram ile videonuza ekleyeceğiniz fotoğraflarınızı kesebilmek gibi fotoğraf düzenleme işlemlerini de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Flipagram, videolarınızın arkaplanında kullanacağınız müziği müzik arşivinizden seçme imkanı sunmaktadır. Bu arkaplan müziğinin videonun hangi saniyesinden itibaren başlayabileceğini de ayarlayabiliyoruz. Flipagram ile yaratılan videolar özel bir arşiv olarak saklanmaktadır. Bu sayede bu videolara erişim kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Eğer Flipagram ile hazırladığınız videoları özel olarak paylaşmak isterseniz bu videoları e-posta yoluyla gönderebilmeniz de mümkündür.

Can Erdil Şentürk

Flipagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,472 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Flipagram, fotoğraflarınızdan kısa videolar oluşturan bir mobil uygulamadır.

Flipagram, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraflarınızı birleştirerek kısa videolar haline getiren ücretsiz bir mobil uygulamadır. Facebook ve Instagram’daki fotoğraflarınızı ve telefonunuzun kamerasını kullanarak anlamlı videolar ortaya çıkarabileceğiniz uygulamada müzik ekleme ve hızlı paylaşma seçenekleri de sunuluyor.

Flipagram, fotoğraflarınızdan kısa ve etkileyici videolar elde etmenize imkan tanıyan, 80’den fazla ülkede kullanılan oldukça popüler bir uygulama. Satın alım gerektirmeyen ve reklam içermeyen uygulamaya Facebook, Instagram’da paylaştığınız veya hali hazırda telefonunuzda bulunan fotoğrafları aktarabiliyorsunuz. Fotoğraf seçiminin ardından arka plana koyacağınız müziği (Popüler hazır müziklerden birini seçebilir veya müzik kitaplığınızdan içeri aktarabilirsiniz.) belirliyor, süresini ayarlıyor ve paylaşıyorsunuz. Kullanımı oldukça basit.

Video sürelerini otomatik olarak ayarlayan (Instagram için 15 saniye, Flipagram için 30 saniye) uygulama aracılığıyla oluşturduğunuz videoları paylaşmadan önce ön izlemesini yapabiliyorsunuz. Süreyi ve düzenlemeleri kontrol edebiliyor, yaptığınız değişiklikleri anında görebiliyorsunuz. Hazırladığınız videoyu ister özel biriyle isterseniz de herkese açık olarak paylaşabiliyorsunuz.

Flipagram, fotoğraflarınızı videoya dönüştüren eğlenceli ve kullanımı basit bir mobil uygulama. Uygulamanın en güzel özelliği de 512MB RAM’li Windows Phone 8.1 cihazlara da destek vermesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Flickr

    Flickr, popüler fotoğraf paylaşım servisine ait Android uygulamasıdır.
  • MoShow - Slideshow Movie Maker

    Fotoğraflarınızı eğlenceli hale getirin ve sosyal medya için dikkat çekici videolara dönüştürün.
  • Inkboard

    Inkboard, çizimler yapıp farklı sosyal medya araçları üzerinden paylaşabiliyoruz.
  • Snoopix

    Snoopix, Snapchat için kolay, hızlı fotoğraf ve video yükleme, görüntüleme uygulaması.