Flipflop Solitaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli bir mobil solitaire deneyimi

Flipflop Solitaire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir solitaire oyunudur. Tüm kuralları yıkıp yepyeni bir deneyim sunan bir oyun olan Flipflop Solitaire ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Flipflop Solitaire, farklı kurallara dayanan bir solitaire deneyimi olarak nitelendirilebilir. Geleneksel solitaire hayranlarının yakından ilgilenebileceği eşsiz bir solitaire oyunudur. Dikkatli bir şekilde oynanması gereken oyunda eğlenceli ve zorlayıcı bir deneyim yer alıyor. En iyi zamanlamanızı yapmanız gereken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. 100'den fazla zorlu görevi de yerine getirebileceğiniz oyunda farklı kart destelerini seçerek daha renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zevk alarak oynayabileceğinizi düşündüğüm Flipflop Solitaire sizleri bekliyor.

Flipflop Solitaire oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flipflop Solitaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli deneyim sunan farklı bir solitaire oyunu

Flipflop Solitaire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı bir solitaire oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu görevleri yerine getirip arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Benzerlerinden farklı bir solitaire oyunu olarak karşımıza çıkan Flipflop Solitaire, zorlu görevleri tamamlayıp kendi eşsiz stratejinizi geliştirebileceğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda geleneksel kuralların yanı sıra farklı kurallara da uymanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda eğlenceli ve zorlayıcı bir deneyim yer alıyor. En iyi zamanlamanızı yapmanız gereken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda farklı kart destelerini seçerek daha renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zevk alarak oynayabileceğinizi düşündüğüm Flipflop Solitaire sizleri bekliyor. Eğer solitaire oynamayı seviyorsanız Flipflop Solitaire mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Flipflop Solitaire oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • Twenty48 Solitaire

    Voodoo'nun kart oyunu
  • Solitaire Zynga

    Solitaire kağıt oyununu Android telefonunuza indirin, nostalji yaşayın.
  • Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi Solitaire kart oyunu.
  • Solitaire Champion HD

    Android Solitaire Champion HD ile mükemmel grafikleriyle kart oyunu anlayışınızı değiştirmeyi hazırlanın.
  • Solitaire Detectives

    Solitaire Detectives, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Age of solitaire

    Age of solitaire, iskambil kağıdıyla oynanan şehir kurma oyunu.
  • Politaire

    Politaire, Poker ile Solitaire oyununu birleştiren mobil kart oyunu.