Flipkart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Flipkart, en büyük online alışveriş mağazalarından biri olarak farklı kategoriler altında yer alan binlerce ürünü Android kullanıcılarına sunan güzel bir uygulamadır.

Flipkart binlerce yüzde yüz orijinal ürünü sizlere sunan online alışveriz merkezlerinden bir tanesi. Bu mağaza içerisinde kullanıcılar özel aramalar yaparak istedikleri bilgisayar, cep telefonu, ayakkabı, saat, aksesuar ve daha bir çok ürünü bulabilirler. Hoş bir tasarıma sahip olan uygulamayı çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Flipkart uygulaması sayesinde istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz.

Uygulamanın ilgi çeken özelliklerinden birisi, kullanıcıların ürünler hakkında yapılan yorumları görebilmesidir. Bu sayede yeni bir ürün almayı düşünen müşteriler, daha önce alanların tavsiye ve yorumlarını okuyarak alacakları ürün hakkında daha gerçekçi ve yararlı bilgilere ulaşabiliyor. Ürünler hakkında detaylı bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabildiğiniz uygulamada, dilerseniz fotoğrafları daha da yakınlaştırarak alacağınız ürünü yakından görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Uygulamanın sahip olduğu gelişmiş filtreleme seçebekleri sayesinde aradığınız ürünü daha kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Bu özelliklerinden farklı olarak Flipkart üzerinden yapacağınız alışverilerden birkaç farklı ödeme seçeneği mevcuttur. Aldığınız ürünün ödemesini dilerseniz kapıda veya kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Flipkart kullanıcılarına istedikleri ürülerin durumunu takip etme şansı veriyor. Ayrıca beğendiğiniz ürünleri arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız ile Facebook, Twitter, Google+, Gmail veya SMS yolu ile paylaşabiliyorsunuz.

Bir çok özelliğe sahip Flipkart, istediğiniz ürünü almak için kullanabileceğiniz en iyi online alışveriş uygulamarından bir tanesi. Kendinizi tamamen özgür hissedecerek istediğiniz ürünü kolayca bularak satın alabileceğiniz uygulamayı, internetten alışveriş yapmayı seviyorsanız kesinlikle kullanmanızı öneririm.

Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Flipkart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

Flipkart, internet üzerinden online olarak alışveriş yapabileceğiniz güvenli ve en büyük mağaza uygulamalarından bir tanesidir.

Flipkart, internet üzerinden hızlı, eğlenceli ve kolay bir şekilde online alışveriş yapmanızı sağlayan iOS alışveriş uygulamasıdır. Uygulama ile birlikte binlerce ürünün yüzde yüz orijinallerine erişerek kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Bu dev alışveriş mağazasında istediğiniz cep telefonu, ayakkabı, saat, kitap, kamera, bilgisayar, tablet ve daha pek çok ürüne rahatça ulaşabilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan gelişmiş arama ve filtreleme seçenekleri sayesinde istediğiniz ürünleri hızlıca ve kolayca bulabilirsiniz. Farklı katerogiler altında yer alan ürünleri inceleyerek hangisinin sizin ihityaçlarını daha çok karşılayacağını değerlendirerek kendiniz için en uygun ürünleri satın alabiliyorsunuz. Ayrıca arama yaparken ürüne, markaya veya kategorilere göre arama yapabilmek mümkün.

Almak istediğiniz ürünlerin fotoğraflarına ve detaylı bilgilerine bakarak alacağınız ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca ürünlerin altında yer alan yorum bölümlerinden daha önce ürünü almış müşterilerin yorumlarını okuyarak, alacağınız ürün hakkında daha gerçekçi bilgiler edinebilirsiniz.

Modern ve şık tasarımı ile oldukça basit kullanılan Flipkart üzerinden alışveriş yapmkatan oldukça kolay. Almak istediğiniz ürünü belirledikten sonra boyutunu, rengini ve diğer seçeneklerini ürün sayfasından rahatça seçebilirsiniz. Ödeme işlemlerinde ister kapıda isterseniz kredi kartı ile ödeme seçenekleri sunan Flipkart, internet üzerinden sürekli olarak alışveriş edenlerin veya internet üzerinden online alışveriş yapmayı sevenlerin tercih edebileceği bir mağaza,

Uygulama üzerinden beğendiğiniz ürünlerin durumlarını takip edebilir ve dilerseniz popüler sosyal medya platformları üzerinden arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile paylaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz online alışveriş uygulaması Flipkart'a mutlaka bir göz atmanızı öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.