Flippuz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Flippuz, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir bulmaca oyunu olan Flippuz, birbirinden zorlu bölümleri tamamlayıp becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Yaratıcılığınızı da konuşturmanız gereken oyunda blokları katlayarak ilerliyor ve düzensiz blokları düzenleyerek bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Basit parmak hareketleriyle blokları hareket ettirebileceğiniz oyunda tüm alanları doldurarak ilerliyorsunuz. Renkli grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda basit ve anlaşılır bir arayüz yer alıyor. Yüzlerce zorlu seviyeye sahip olan Flippuz, bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceği bir oyun diyebilirim.

Flippuz oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flippuz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir bulmaca oyunu

Flippuz, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan Flippuz, zorlu bölümleri tamamlayıp eğlenceli deneyim yaşayabileceğiniz bir oyundur. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz oyunda blokları katlayarak ilerliyor ve düzensiz blokları katlayarak alanı dolduruyorsunuz. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz oyunda basit parmak hareketleriyle blokları kontrol edebiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli de olmanız gerekiyor. Renkli grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda basit ve anlaşılır bir arayüz yer alıyor. Yüzlerce zorlu seviyeye sahip olan Flippuz, bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceği bir oyun diyebilirim.

Flippuz oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Brick Merge 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Color Rope

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Color Swipe

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu