Flippy Hills

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Flippy Hills, zıplayarak ilerlediğiniz arcade türünde Android oyunu.

Flippy Hills, görsel çizgileriyle Crossy Road’u hatırlatan arcade oyunu. Tavuk, horozlarla ilginç hareketler sergilediğimiz oyunda arcade dışında oynayabildiğimiz bölüm odaklı bir mod daha var. Reflekslerinizi konuşturabileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arcade oyunda platformu yan kamera açısından görüyorsunuz. Mayınlar, kesiciler, tahtalar dahil birçok tuzakla dolu platformda sürekli zıplayarak ilerlemek durumunda olan karakterleri kontrol ediyorsunuz. Tüm engelleri geride bırakmayı başarıp bitiş çizgisine gelirseniz bölümü geçiyorsunuz. Arcade modunu seçtiyseniz tabii ki oyunun sonu gelmiyor; rekor odaklı oynuyorsunuz.

Erkan Calp

Flippy Hills

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Flippy Hills, tavukları kontrol ettiğiniz arcade türünde ücretsiz iPhone/iPad oyunu.

Flippy Hills, Crossy Road oyununu akıllara getiren görsellere sahip arcade türünde hızlı oynanış sunan eğlenceli bir yapım. Görsel çizgilerinden küçük yaşta mobil oyuncuları hedef aldığını gösterse de aslında her yaştan kişinin keyifle oynayacağı bir oyun. Reflekslerinize güveniyorsanız işte kendinizi göstermeniz için bir fırsat.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan arcade oyunda tavukları engellerle dolu bir platformda ilerletip bitiş çizgisine ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Mayınlardan tahtalara birçok engelle karşılaşan tavukların yetenekli olması işinizi biraz kolaylaştıracak. Zıplayabilen, artistik hareketler yapabilen tavuklarımızın ikinci bir şansları yok. Ölmeden bitişi görmeleri gerekiyor. Bu noktada arcade modu seçip sonsuz oynanışın keyfini sürmek veya kolaydan zora doğru ilerleyen bölümlerden geçtiğiniz mücadele modunu oynamak size kalmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flippy Wheels

    Flippy Wheels ilginç bir beceri oyunudur
  • Flippy Knife APK

    Flippy Knife, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bıçak fırlatma oyunu. Flippy Knife, en iyi bıçak oyunları arasında yer alıyor.
  • Flippy Bottle Extreme!

    Flippy Bottle Extreme!, zorlu şişe çevirme oyunu Android platformuna karşımıza çıkıyor.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Flippy Boat

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Drive Hills

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Bouncy Hills

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu