Flormar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Flormar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Flormar mobil uygulaması ile Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden kozmetik alışverişlerinizi güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama ile pek çok ürüne kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

Kadınların güzelliğe kolay yoldan ulaşmasına yardımcı olan uygulama ile yüzlerce ürüne birkaç saniye içerisinde ulaşabilirsiniz. Makyaj, cilt bakımı ve aksesuar kategorilerinde ürünleri görüntüleyebileceğiniz Flormar uygulaması ile güvenli alışverişin keyfini de sürebilirsiniz. Bir kaç dokunuş ile alışveriş işlemlerinizi tamamlayabilir ve çok beğendiğiniz bir ürünü kimse kapmadan satın alabilirsiniz. Ayrıca uygulama bildirimlerini etkinleştirerek özel indirimlerden haberdar olabilir ve süprizleri ilk siz öğrenebilirsiniz. Ayrıca beğenmediğiniz ürünleri en yakın Flormar mağazasına giderek değiştirme imkanınız da bulunuyor. Geniş filtreleme özellikleriyle de aradığınız ürüne kısa sürede ulaşabilirsiniz. Eşsiz bir alışveriş deneyimini bu uygulama ile yaşayabilirsiniz.

Flormar uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıa ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flormar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
37.7 MB DOSYA BOYUTU

Flormar, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Flormar mobil uygulaması ile iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden kozmetik alışverişlerinizi güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama ile pek çok ürüne kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

Flormar mağazalarının resmi uygulaması olan Flormar mobil uygulaması ile yüzlerce çeşit ürüne kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Makyaj, cilt bakımı ve aksesuar kategorilerinde ürünleri görüntüleyebileceğiniz Flormar uygulaması ile güvenli alışverişin keyfine varabilirsiniz. Kadınları kolay yoldan güzelliği keşfetmesine yardımcı olan uygulama ile beğendiğiniz ürünü gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz. Satın alıp beğenmediğiniz bir ürün olduğunda en yakın Flormar mağazasına giderek kısa sürede değişim işlemlerini de yapabilirsiniz.  Ayrıca uygulama bildirimlerini etkinleştirerek özel indirimlerden haberdar olabilir ve süprizleri ilk siz öğrenebilirsiniz. Geniş filtreleme özellikleriyle de aradığınız ürüne kısa sürede ulaşabilirsiniz. Eşsiz bir alışveriş deneyimini bu uygulama ile yaşayabilirsiniz.

Flormar uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıa ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.