Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplere karşı top fırlatarak savaşlar yapılan kaliteli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun severlerin hizmetine sunulan Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter, aksiyon kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Basit ve anlaşılır bir menü tasarımına sahip bu oyunda, birbirinden farklı 7 karakter ve tamamlamanız gereken toplam 50 adet görev yer almaktadır. Ayrıca oyun içersinde toplayabileceğiniz onlarca farklı çıkartma bulunmaktadır. Yapmanız gereken topları atarak düşmanları vurmak ve yeni çıkartmalar toplamaktır. Topladığınız çıkartmalar sayesinde görev için verilen albümleri tamamlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açma fırsatı bulabilirsiniz.

Aksiyon dolu bu oyun ile düşmanlarınızı top bombardımanına tutabilir ve onları yok ederek yolunuza devam edebilirsiniz. Böylece görevi tamamlamanız için gereken çıkartmaları toplayabilir ve yeni bölümlerde savaşma imkanı bulabilirsiniz.

Etkileyici grafik tasarımı ve eğlenceli ses efektleri ile keyifli bir oyun deneyimi sunan Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter, Binlerce aksiyon tutkunu tarafından tercih ediliyor. Her geçen gün daha fazla kişinin oynamaya başladığı bu oyun ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
295.6 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplere karşı top fırlatarak savaşlar yapılan kaliteli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter, düşmanlara karşı toplarla mücadele edeceğiniz farklı bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Keyifli müzikleri ve kaliteli görüntü grafikleri ile oldukça ilgi çeken bu oyunda, yapmanız gereken karşınızdaki düşmanlara top atarak onları etkisiz hale getirmek. Üzerinize gelen düşmanlara karşı top fırlatarak yolunuza devam etmeli ve farklı çıkartmalar toplamalısınız. Toplayacağınız bu çıkartmalar sayesinde size verilen görevi tamamlayabilir ve sonraki bölümleri aktifleştirebilirsiniz.

Oyun içerisinde kullanabileceğiniz birbirinden farklı savaşçı karakterler yer almaktadır. Albümleri tamamlamak için kullanabileceğiniz 100’den fazla çıkartma bulunmaktadır. Ayrıca birbirinden zorlu onlarca farklı görev oyun içerisinde mevcuttur. Farklı zorluk dereceleri ile ister kolay, ister zor modda oynayabilirsiniz.  Aksiyona doyacağınız bu oyunda, düşmanlarınıza karşı toplarla mücadele vererek hedefe ulaşmalısınız. Dilerseniz oynadığınız bölümü kayıt ederek sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Mobil oyun platformunda aksiyon kategorisinde kendine yer bulan Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter, Android ve İOS işlemcilere sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Own Super Squad

    Garip yaratıklara karşı farklı karakterler kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • FRAG Pro Shooter

    FPS dünyasına gireceğiz.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • SIERRA 7 APK

    SIERRA 7 APK, uzun süreli senaryo modu sunan Android FPS oyunu. Keskin nişancı oyunlarını sevenler için de özel görevler bulunuyor.
  • Falcon Squad

    Uzay savaşları bizleri bekliyor.
  • TIME LOCKER - Shooter

    TIME LOCKER - Shooter, temposunu size göre ayarlayan eğlence dozu yüksek Android oyunu.
  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Homicide Squad

    Esrarengiz cinayetleri işlendiği olay yerlerini inceleyerek katilin izini süreceğiniz eşsiz bir macera oyunudur.