Fluid Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Fluid Football oldukça yenilikçi bir futbol oyunudur

Fluid Football bize oldukça farklı ve heyecanlı bir futbol tecrübesi yaratan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarımızda ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir futbol oyunudur.

Bağımlılık yapıcı bir yapıya sahip olan Fluid Football benzerlerinden değişik bir oyun yapısına sahiptir. Oyun stratejik bir altyapı ile maç yapma heyecanını birleştiriyor. Bize sunulan farklı gol senaryolarında topu ağlarla buluşturmak için kritik kararlar almalı, oyuncularımızı ve paslarımızı direkt olarak kontrol ederek gole ulaşmalıyız. Oyunda gole giden yolu biz belirleyebiliyoruz; fakat bunun için tam bir takım oyunu sergilemeli, paslarımızı doğru rotaya göndermeli ve oyuncularımızın doğru anda doğru noktada olmasını sağlamalıyız.

Fluid Football oldukça kolay bir kontrol sistemine sahiptir. Oyunda parmağımızı ekranda sürükleyerek pas atabiliyor, paslarımıza ve şutlarımıza falso verebiliyoruz. Kaleye yaklaştığımızda ise oyun kuşbakışı görünümden 3 boyutlu görünüme geçiyor ve kaleyi karşımıza alarak daha hassas bir şekilde şut çekebiliyoruz.

Fluid Football bize düzilenelerce farklı senaryo ve hedef sunarak gol atmak için mücadele etmemizi sağlıyor. Bu taktiksel senaryolar gerçek futbol uzmanları tarafından tasarlanmış senaryolardır. Senaryoları gerçekleştirmek için akıllıca oyuna yerleştirilmiş ipuçlarından da yararlanabiliyoruz. Eğer futbol oyunlarını ve futbolun taktiksel altyapısını seviyorsanız Fluid Football kaçırmamanız gereken bir oyun.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backbreaker Football

    Backbreaker Football, spor oyunları oynamaktan keyif alanların tercih edebileceği eğlenceli ve heyecanlı bir Amerikan futbolu oyunu.
  • ESPN FC Football & World Cup

    ESPN FC Football & World Cup, dünyaca ünlü spor kanalının resmi futbol uygulamasıdır.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile indirin, en iyi kulüplerin başına geçin.
  • Epic World Football

    Epic World Football mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı bir futbol oyunudur
  • Blocky BEASTMODE Football

    Blocky BEASTMODE Football, Amerikan futbolu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.
  • Blocky Football

    Blocky Football, retro görselleriyle etkileyen Amerikan Futbolu oyunu.
  • Boom Boom Football

    Boom Boom Football, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir Amerikan futbolu oyunu.