Flutter: Starlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Flutter: Starlight ile yağmur ormanlarında eşsiz bir maceraya çıkmaya hazır olun. Canlı yetiştirmenin macera dalında en iyi örneklerinden biri olan bu oyun, Android cihazlar için ücretsiz.

Flutter: Starlight, güve yetiştirmenin inceliklerini anlatan, yağmur ormanlarından geçen fantastik bir macera oyunu olarak çıkış yapıyor.

Bir şeyler keşfetmeyi ve canlı yetiştirmeyi seven Android kullanıcıları için Flutter: Starlight, bulunması güç bir oyun olarak bizlerle buluşuyor. Yağmur ormanlarından başlayan ve hiç bitmeyen bir maceraya adım atmak istiyorsanız, bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Güvelerin diğer her kelebek gibi harika canlıları olduğunu bu oyun ile keşfedeceksiniz. Fantastik atmosferiyle kullanıcıyı rahatlatan, rahat kullanımı ile hiç sıkmayan bu oyun, güve yetiştirmenin inceliklerini gösteriyor. Sadece bu da değil, yağmur ormanlarında göreceğiniz diğer canlılar da bu maceranın içerisinde yer alıyor. Her ay gerçekleşen etkinlikler de cabası.

Batuhan Kavruk

Flutter: Starlight

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Flutter: Starlight ile güvelerin kelebekler kadar güzel olduğu müthiş bir yağmur ormanları macerasıyla keşfedin. Diğer canlıların da yardımıyla doğayla iç içe fantastik bir maceraya yelken açın.

Flutter: Starlight, yağmur ormanlarında diğer fantastik canlıların da yardımıyla güve yetiştirme oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

Şimdiye kadar yer alan fantastik yetiştirme oyunları arasında kendine has tarzıyla ön plana çıkan Flutter: Starlight, güve yetiştirme konusunda başka bir seviyede bizlerle buluşuyor. Fantastik yağmur ormanları içerisinde, diğer canlıların da yardımıyla güve yetiştirmek artık çok daha zevkli.

Farklı arayüz ve çizim tarzlarıyla ön plana çıkan bu oyun, ücretsiz olarak iOS kullanıcılarını bekliyor. Rengarenk atmosferin içerisinde yağmur ormanlarınad başlayan bu macera, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi devam ediyor. Bir güve daha ne kadar renkli ve güzel olabilirdi ki?

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flutter

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Revue Starlight Re Live

    Anime tarzında rol oyunu oynayacağız.
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu