Football Heroes Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Football Heroes Online, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.

Football Heroes Online, futbol oyunu olarak indirip Amerikan Futbolu çıktığında hüsrana uğratan oyun. Android platformunda Amerikan Futbolu oyunlarına klasik futbol kadar rastlamıyoruz. Hele ki gerçek zamanlı çevrimiçi çok oyunculu oynanış sunanına… Hem telefon hem de tablette oynanabilen ücretsiz 100 MB civarı NFL oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Amerikan Futbolunun sert tarafını ön plana çıkaran yapımda sahada karşımıza çıkan oyuncular dünya dört bir yanından rastgele seçilmiş kişiler olduğundan daha keyifli, nefes kesen karşılaşmalar ortaya çıkıyor. Maç esnasında birbirinden çılgın hareketler yapabiliyorsunuz ki Football Heroes Online’ı benzerlerinden ayıran en önemli özellik bu. 100’den fazla süper hareketi dokunma, kaydırma, sürükleme gibi en basit şekillerde yapabiliyorsunuz. Bu noktada süper hareketlerin oyunu oynadıkça açılabilir olduğunu belirtmek gerek.

Online ligler ve kupa modu da içeren oyunu görsellerine bakıp değerlendirmeyin. Amerikan Futbolunu seviyorsanız indirin; keyif alacaksınız.

Erkan Calp

Football Heroes Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Football Heroes Online, iPhone ve iPad'de oynanabilen online Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.

Football Heroes Online, iPhone ve iPad’de rahat oynanış sunan yenilikçi kontrol sistemine sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu. Görsellikten ziyade oynanışa önem verilen ücretsiz futbol oyununda gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla karşı karşıya geliyoruz. Klasik maç dışında online ligler, kupa modu da yer alıyor.

Gerçek zamanlı çevrimiçi çok oyunculu (online multiplayer) oynanış sunan sanırım tek Amerikan Futbolu oyunu Football Heroes Online. Oyunu farklı kılan tabii ki de sadece gerçek oyunculara karşı online maçlar yapabilmemiz değil. Sahada dilediğimizce hareket edebiliyor (koşma, kaçma, mücadele etme, yumruklama) ve süper hareketlerle (100’den fazla kademeli olarak açılan çılgın hareketler) maçı kızıştırabiliyoruz. Öte yandan takımımızın logosundan oyuncu adlarına takımımızı dilediğimizce özelleştirme şansına da sahibiz.

Basit sürükle bırak, dokun stilinde oynanış sunmasıyla telefonda da tablette de aynı deneyimi yaşatan Football Heroes Online, iOS platformunda görsel anlamda olmasa da en iyi Amerikan Futbolu oyunlarından biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Heroes Pro Online

    Football Heroes Pro Online, 2017 - 2018 kadroları içeren online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.
  • Extreme Football

    Online maçlarda rakiplerine ve arkadaşlarına gol at.
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.