Footy Ball: Pass Pass Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.

Footy Ball: Pass Pass Soccer, kuralların olmadığı hızlı maçları seven oyunculara yönelik hazırlanmış futbol oyunu. Android telefonunuzda futbol oyunlarına yer veriyorsanız, tüm maçların istisnasız hızlı tempolu olduğu bu yapımı kesinlikle oynamalısınız.

Farklı kamera açılarından oynanış sunması ve dinamikleriyle eski futbol oyunlarını akıllara getiren Footy Ball: Pass Pass Soccer’ı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği; ofsayt, serbest vuruş, faul gibi kuralların olmaması ve oyuncuların hiç yorulmaması. Maça girmenizle bitirmenizin neredeyse bir olduğu bir futbol oyunu karşınızda. Sahayı ve oyuncuları üstten gördüğünüzden kontrolün zor olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Oyuncular kendiliğinden koşturuyor. Pas verme, şut çekme, kayma hareketini parmağınızı kaydırarak, sürükleyerek, dokunarak kolayca yapabiliyorsunuz. Bu arada basit bir oyun olarak görünüyor ancak taktik belirleme, kadro ayarlama, oyuncu satın alma ve satma gibi menajerlik yönünüzü ortaya çıkaracağınız detaylar da mevcut.

Ligin alt sıralarından yükselip en iyilerin mücadele ettiği liglere gelmeye çalıştığınız bu hızlı futbol oyununu tavsiye ederim. Görsellerine bakıp karar vermeyin; telefonunuza indirin ve bir maç yapın.

Erkan Calp

Footy Ball: Pass Pass Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
79.3 MB DOSYA BOYUTU

Bu futbol oyununda kurallar uygulanmıyor.

Footy Ball: Pass Pass Soccer, iPhone ve iPad’de rahat, keyifli oynanış sunan hızlı tempolu futbol oyunu. Kuralların uygulanmadığı, oyuncuların yorulmadığı dolayısıyla tüm maçların hızlı olduğu futbol oyunu, iOS platformunda da ücretsiz.

Mobil platformda da kaliteli birçok futbol oyunu var ancak Footy Ball: Pass Pass Soccer gibi kurallara bağlı kalmadan hızlı maçlar yapabileceğiniz bir futbol oyunu yok. Evet, bu futbol oyununda ofsayt, korner, serbest vuruş, faul gibi maçın temposunu düşüren kurallar uygulanmıyor. Ayrıca oyuncular maç boyunca sürekli koşturuyor, yorulmak nedir bilmiyorlar. Sahayı ve oyuncuları tepe kamera açısından (farklı kamera açıları da mevcut, varsayılan bu) görüyorsunuz. Oyuncuları kontrol etmek için de efor sarf etmeniz gerekmiyor. Otomatik koşan futbolculara sadece pası nereye atacaklarını, şutu kalenin hangi noktasına çekeceklerini - basit kaydırma hareketleriyle - gösteriyorsunuz. Oynanış son derece basit ve de eğlenceli.

Lig mücadelesi verdiğiniz oyunda menajerlik yönünüzü de gösteriyorsunuz. Oyuncu satın alıp satma, en iyi kadroyu oluşturma, taktik belirleme, genç yetenekleri keşfedip takıma kazandırma gibi futbol menajerlik oyunlarının olmazsa olmazları oyunda mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Kings of Soccer

    Yıldızların buluştuğu multiplayer futbol oyunu
  • Ball Pass 3D

    Önünüze çıkan engellerden pas atın.
  • Soccer Champion

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Soccer Games

    Zevkli ve eğlenceli bir futbol oyunu
  • Soccer Tactics

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Total Soccer

    Keyifli futbol deneyimi sunan harika bir mobil oyun