ForceDoze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

ForceDoze ile arka planda çalışan uygulamaları durdurarak batarya kullanım süresini uzatabilirsiniz.

ForceDoze uygulaması Android cihazlarınızda güç tüketimini düşürerek pil ömrünü uzatmanızı sağlıyor.

Android işletim sistemi, yayınlandığı ilk günden bugüne kadar batarya ömrü konusunda iyi bir ilerleme kaydetti. Yayınlanan her sürümde daha iyiye giden pil ömrünü uzatmak için elbette alternatif çözümler de üretildi. En basit çözüm yolu olarak arka plan uygulamalarını durdurarak gereksiz pil tüketiminin önüne geçen uygulamaların gerçek anlamda başarıya ulaştığını söyleyebiliriz. Bu uygulamalardan biri olan ForceDoze, Android M sürümünde bulunan Doze Mode özelliğini tüm cihazlara getiriyor.

Ekranı kilitlediğiniz anda cihazınızı doze moduna getiren uygulamada, arka planda çalışan uygulamalar durduruluyor. Anlık bildirimleri takip etmek istediğiniz uygulamaları beyaz listeye eklemenize de olanak sağlayan uygulama ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Akıllı telefonunuz rootlu değilse, özel izin ataması yaparak uygulamayı tam anlamıyla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hibernator

    Hibernator uygulaması ile arka planda çalışan uygulamaları durdurarak pil tasarrufu sağlayabilirsiniz.
  • GO Battery Pro

    Android cihazlarınızın pili çabuk bitiyorsa, GO Battery Pro uygulamasıyla pil ömrünü uzatabilirsiniz.
  • Super Battery

    Super Battery uygulamasıyla cihazınızın pil ömrünü uzatabilirsiniz.
  • KillApps

    KillApps uygulaması, akıllı telefonunuzdaki tüm arka plan işlemlerini durdurarak pil ömrü ve performans artışı sağlıyor.
  • Longevity

    Android telefon ve tabletlerinizin pil ömründen şikayet ediyorsanız güç tasarrufu ve batarya yönetimi sağlayan bu uygulamayı kullanın.
  • Energy Saver

    Android cihazınızı Energy Saver ile optimize ederek enerji tasarrufu yapabilir, pil kullanım süresini arttırabilirsiniz.
  • FreeJunk

    FreeJunk ile akıllı telefonunuzdaki gereksiz dosyaları temizleyerek hem depolama alanı artışı hem de pil tasarrufu sağlayabilirsiniz.
  • Greenify

    Rootlu telefonlarınızda, belirlediğiniz uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyerek pil tasarrufu yapabilirsiniz.