Ford Service

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

Ford Service, Ford tarafından resmi olarak sunulan ve sürücülerin yapacakları yolculuklarda onlara yardımcı olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.

Ford Service, Ford araç sahiplerine ücretsiz olarak sunulan resmi ve ücretsiz Ford servis uygulaması. Android telefon ve tabletlerinize indirerek kullanabileceğiniz uygulama sayesinde yapacağınız yolculuklar daha rahat ve konforlu geçebiliyor.

Acil durum hizmetinden tutun size en yakın ford servisini ya da benzinliği bile gösterebilen uygulama aynı zamanda trafik kuralları ile de bilgiler veriyor. Her zaman ihtiyacınız düşmese de Ford araçlarda bulunan gösterge ikazlarının ne anlama geldiklerini de uygulama üzerinde kolayca bulup ne olduklarını öğrenebiliyorsunuz.

Uygulamanın en şık özelliklerinden bir tanesi ise arabanızı park ettiğiniz yeri GPS ile size göstererek nereye park ettiğinizi unutmamanızı sağlaması diyebilirim.

Ford araba ve aksesuarlar ile ilgili kampanyalar hakkında da bilgiler alabildiğiniz uygulamayı Ford araç sahibiyseniz mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Ford Service

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Ford Service, Ford aracınız ile yapacağınız yolculuklarda sizlere yardımcı olması için geliştirilen ücretsiz ve resmi Ford iOS uygulaması.

Ford Service, adından da anlayacağınız üzere Fordd Servis olarak hizmet veren resmi ve ücretsiz bir Ford iOS uygulaması. iPhone ve iPad'lerinize yükleyebileceğiniz uygulama hem yolda hem de yol dışında sürücülere pek çok farklı konuda yardımcı oluyor.

Sadece Ford ile ilgili içerikler barındırmayan uygulama içerisinde en yakın Fordt yetkili servisinin nerede olduğunu bulabilir ya da Ford kampanyalarını öğrenebilirsiniz. Fakat bununda yolda giderken en yakın benzinliğin nerde olduğunu ya da arabanızı nereye park ettiğinizi de yine uygulama üzerinden görebiliyorsunuz.

Trafik kurallarını ve trafikte karşılaştığınız levhaların ne anlama geldiğini de barındıran uygulamanın en güzel yanı ise araç içi göstergelerde yer alan ikazların ne anlama geldiğini kısaca gösteriyor olması. Acil yardıma ihtiyacınız olduğu anda da imdadanıza yetişen Ford Service uygulamasını ücretsiz indirerek mutlaka iPhone ve iPad'lerinizde bulundurmalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mopria Print Service

    Mopria Print Service uygulaması ile akıllı telefonlarınızda uyumlu yazıcılarla baskı alabilirsiniz.
  • Samsung Print Service Plugin

    Samsung Print Service Plugin uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdan kablosuz baskı alabilirsiniz.
  • HTC Service Pack

    HTC Service Pack ile Android HTC cihazlara sahip olanlar cihazlarının sorunsuzca çalıştığından emin olabiliyorlar.
  • Canon Print Service

    Canon Print Service, Android akıllı cihaz sahiplerinin kullanabileceği ücretsiz bir yazıcı eklentisi.
  • Totally Reliable Delivery Service APK

    Totally Reliable Delivery Service APK, sandbox dünyasında geçen ragdoll fizik simülasyonu.
  • Samsung Push Service

    Android cihazınızda yüklü olan Samsung uygulamalarının bildirimlerini almak için bu hizmet uygulamasını yüklemelisiniz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.