Forged Fantasy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik bir atmosfere giriş yapacağız.

Oynanış tarzı ile bizlere birazcık Paladins’i andıracak olan Forged Fantasy geçtiğimiz günlerde mobil platform oyuncuları için ön kayıtlara açılmıştı.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek olan Forged Fantasy oyuncuları hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir dünyaya götürecek. Gerçek zamanlı olarak oynanabilecek olan yapımda oyuncular fantastik devler ile karşılaşacak ve onları etkizi hale getirmeye çalışacaklar. Hothead Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda oyuncular inanılmaz bir atmosfer ile karşılaşacaklar.

İnanılmaz hikaye tabanlı RPG deneyimi sunacak olan mobil rol oyununda gerçek zamanlı savaşlar hiç olmadığı kadar zorlu bir şekilde geçecek. Oyuncular farklı modlarda farklı içerikler ile karşılaşacak ve farklı misyonları deneyimleme fırsatı elde edecekler. Özel silahlara ve özel yeteneklere sahip düzinelerce özel kahramanın yer aldığı yapımda oyuncular rekabet dolu PvP savaşlarına dahil olacaklar. Oyuncular arkadaşları ile ittifaklar kurarak düşman karşısında ortak hareket edebilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Forged Fantasy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
116.9 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik bir atmosfere giriş yapacağız.

Sürükleyici yapısı ile rakiplerinden bir adım öne çıkacak olan Forged Fantasy ücretsiz bir mobil rol oyunudur. Hothead Games imzası ile gelişirilen ve yayınlanan yapım günler öncesinde ön kayıtlara açılmıştı.

Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı oyunda Paladins tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak. Basit kontrollerin ve son derece kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda bizleri inanılmaz bir hikaye tabanlı RPG deneyimi bekliyor olacak. Gerçek zamanlı savaşlara katılacağımız oyunda birbirinden farklı modlar da yer alacak. Oyuncular bu modlarda farklı deneyimler yaşayabilecekler. Oyunda yer alan karakterlerin kendilerine özgü silahları, ekipmanları ve özellikleri yer alacak. Günlük etkinlikler ile bitmeyen bir rekabet ortamı sunan Forged Fantasy gerçek zamanlı olarak dünya çevresinden oyunculara sahip olacak.

Oyuncular PvP maçlarında hiç olmadıkları kadar güçlü düşman modelleri ile karşı karşıya gelecekler. En iyi Aksiyon RPG deneyimlerinden bir tanesini sunacak olan yapım iki farklı mobil platformda ücretsiz oalrak oynanabilecek. Dileyen oyuncular arkadaşları ile ittifaklar kurarak düşman karşısında daha güçlü hareket edebilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fighting Fantasy Classics

    Esrarengiz olayların yer aldığı eşsiz bir macera kitabını okuma fırsatı bulacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sword Fantasy Online

    Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • D&D Style Medieval Fantasy RPG

    Sürükleyici ve macera dolu bir hikayede rol alarak ilginç karakterleri canlandıracağınız eşsiz bir oyundur.
  • Medieval Fantasy

    Karakter geliştireceğiz.
  • Snail Bobbery: Fantasy Journey

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.