Formspring Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME

Soru sorma ve cevaplama üzerine kurulmuş bir sosyal ağ olan Formspring.me için geliştirilmiş olan iOS uygulaması. Uygulama iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde çalışabiliyor.

Formspring.me sitesi sosyal ağ olarak nitelendirdiğimiz mecralar arasında yer alıyor. Ancak diğer sosyal ağlardan farklı olarak soru sorma ve cevap alma üzerine kurulmuş bir sistemi var. Üyeler soru sorarak tanışıp kaynaşırken isim belirtmeden de soru sormak mümkün. Formspring Mobil ise iOS kullanıcıları için geliştirilmiş bir uygulama ve bu uygulama üzerinden sosyal ağ üyeleri ile ve arkadaşlarınızla sorular sorarak iletişime geçebiliyorsunuz.

Uygulama sayesinde Formspring.me üzerinden kolayca iletişime geçebilir, sorular sorabilir ve cevaplar alabilirsiniz. Uygulama sayesinde sorularınıza resimlerde ekleyebilirsiniz. Son gelen güncelleme ile uygulama farklı ikonlara ve gülümseme seçeneklerine de kavuşmuş oldu.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vero

    Vero, bütün sosyal medya platformlarını bir araya toplamayı amaçlayan bir tür mobil yazılımdır.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Snapchat

    Snapchat, mobil cihazınızla yakaladığınız fotoğraf ve videoları anlık olarak paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • Bored Panda

    Bored Panda mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır
  • Finkafe

    Yerli sosyal medya uygulaması Finkafe'yi iOS işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Tap

    Tap, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinterest

    Pinterest, özellikle grafik ağırlıklı sosyal medya paylaşımlarınızın kısa sürede ana merkezi olmayı başaran popüler mobil uygulamasıdır.
  • Seesmic Ping

    Twitter, Facebook hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.