Forsaken World Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
478 TOPLAM İNDİRME
272 MB DOSYA BOYUTU

Forsaken World Mobile ünlü RPG oyununun mobil versiyonudur

Forsaken World Mobile bilgisayarlarda bir hayli popüler olan online RPG oyunu Forsaken World'ün mobil versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Forsaken World Mobile'da oyuncular büyünün, gizemli yaratıkların ve doğaüstü güçlerin hakim olduğu fantastik bir dünyaya dahil oluyorlar. Bu dünyanın kaderini belirleyebilmek için oyuna kendimize bir kahraman yaratarak başlıyoruz. Farklı kahraman sınıflarından birini seçtikten sonra ise oyunun geniş 3 boyutlu açık dünyasına çıkıyoruz ve tehlikeli zindanları keşfediyoruz. Oyuncular Forsaken World Mobile'da dilerlerse takımlar oluşturarak zindanlara birlikte girebilir, dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilir ve büyülü silah ve ekipmanlar peşinde koşabilir, dilerlerse diğer oyuncularla gerçek zamanlı olarak savaşarak heyecanlı PvP karşılaşmalarına katılabilir.

Forsaken World Mobile bize özel binekleri keşfetme ve kullanabilme imkanı veriyor. Kutup ayıları, develer ve hatta ejderhalar gibi yaratıklar kullanabileceğiniz binekler arasında. Bu binekleri kullanabilmek için öncelikle onları yakalamanız, sonrasında ise eğitmeniz gerekiyor.

Forsaken World Mobile'ın grafikleri Knight Online gibi oyunları anımsatmakta. Eğer internet üzerindne oynayabileceğiniz rol yapma oyunlarını seviyorsanız Forsaken World Mobile denemekten keyif alacağınız bir oyun olabilir.

Can Erdil Şentürk

Forsaken World Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Forsaken World Mobile mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur

Forsaken World Mobile oyun severlere zengin bir içerik sunan bir mobil online RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Forsaken World Mobile, bilgisayarlarda bir hayli popüler olan Forsaken World oyununun mobil versiyonu olarak geliştirilmiş. Forsaken World Mobile'da oyunculara farklı kahraman sınıflarından birini seçerek oyuna başlama imkanı veriliyor. Kahramanımızı yarattıktan sonra ejderhalar, korkunç canavarlar, tehlikeli bölgeler ve büyü ile donatılmış bir fantastik dünyaya giriş yapıyoruz. Bu dünyada görevleri tamamladıkça, farklı şeyleri keşfettikçe kahramanımızı geliştiriyoruz ve dünyanın kaderini belirleyecek kapasiteye erişiyoruz. Oyunda karanlık zindanlara gruplar halinde dalabilir, devasa bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilir ve epik büyülü silah ve eşyaları yağmalayabilir ya da diğer oyunculara karşı PvP arenalarında savaş verebilirsiniz.

Açık dünya tabanlı Forsaken World Mobile'da Knigt Online benzeri grafikler kullanılıyor. Oyunda farklı binek türlerini kullanma imkanına da sahibiz. Bu binekleri kullanabilmek için ilk önce onları yakalıyoruz ve sonrasında eğiterek kullanılabilir hale getiriyoruz.

Forsaken World Mobile'ı oynayabilmek için sürekli bir internet bağlantısına ihtiyaç duymaktasınız.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect World Mobile

    Perfect World Mobile Rol Oyunudur.
  • True Fear: Forsaken Souls I

    Sır perdelerini aralamaya çalışacağız.
  • Perfect World: Revolution

    Perfect World: Revolution, üç ırkın savaştığı fantastik mmorpg oyunu.
  • World of Warriors

    World of Warriors, tarih boyunca en başarılı olan savaşçıları seçerek ister online isterseniz de offline olarak rakipleriniz ile karşılaşabileceğiniz heyecanlı bir RPG savaş oyunu.
  • Singlecraft: Multi World

    Singlecraft: Multi World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur
  • World Chef

    World Chef, restoran işletme oyunları arasında detaylı olmasıyla öne çıkıyor.
  • Croc's World 3

    Croc's World 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • RuneScape Mobile

    RuneScape Mobile, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir açık dünya fantastik MMORPG oyunu.