ForumBox

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME

ForumBox uygulamasıyla Forum Bornova AVM'de yaptığınız alışverişler hediyeye dönüşüyor.

ForumBox, İzmir’in ilk açık hava alışveriş merkezi Forum Bornova müşterilerine özel hazırlanmış Android alışveriş uygulaması. Forum Bornova AVM’de yaptığınız tüm alışverişler bu uygulamayla hediyeye dönüşüyor.

IKEA, Kipa, yerli ve yabancı dünyaca ünlü 120’in üzerinde mağaza, Cinemaximum sinemaları, eğlence alanları ve yüksek kapasiteli otoparkıyla İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden Forum Bornova müşterileri için hazırlanan uygulamayı Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. Uygulamayı kullanarak yapacağınız tüm alışverişleri puana çevirip birbirinden güzel hediyeler kazanabiliyorsunuz. Puan kazanmanın diğer bir yolu da; check-in yapma.

Erkan Calp

ForumBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

ForumBox uygulamasıyla İzmir Forum Bornova AVM'de alışveriş yaptıkça hediyeler kazanıyorsunuz.

ForumBox, İzmir Forum Bornova AVM müşterileri için geliştirilmiş alışveriş uygulaması. iPhone’unuza ücretsiz indirebileceğiniz uygulamayla Forum Bornova’da yaptığınız alışverişleri puana çevirip hediyeler kazanabiliyorsunuz. Forum Bornova Alışveriş Merkezinde check-in yaparak puanlarınızı katlama şansına sahipsiniz.

130’a yakın dünyaca tanınan markaların yer aldığı mağaza, Cinemaximum sinemaları, eğlence alanları, IKEA, Kipa Extra hipermarket, binlerce araç kapasiteli otoparkıyla İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden Forum Bornova’da sıklıkla alışveriş yapan biriyseniz ForumBox uygulaması telefonunuzda kesinlikle olmalı.

Forum Bornova AVM’de yaptığınız alışverişlerden hediye kazanmak için tek yapmanız gereken; Alışveriş tutarını girmek ve kazandığınız puanları aktif hale getirmek. Birbirinden güzel hediyeler sizleri bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.