FotoSwipe

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME

FotoSwipe sayesinde mobil cihazlar arasındaki fotoğraf transferi işlemlerimizi birkaç saniyede yapabiliyoruz.

FotoSwipe, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir fotoğraf gönderme uygulaması.

Teknoloji her ne kadar gelişmiş olsa da hala başka cihazlara fotoğraf transfer etmek gereğinden fazla zaman ve emek alabiliyor. Fakat tamamen ücretsiz olarak sunulan FotoSwipe sayesinde Android veya iOS fark etmeksizin mobil cihazlar arasında saniyeler içerisinde fotoğraf gönderip alabiliyoruz. Uygulamanın iOS versiyonunun incelemesine ve indirme bağlantısına yine sitemiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

FotoSwipe'ın temel görevi farklı veya aynı işletim sistemine sahip olan mobil cihazlar arasında gerçekleştirmek istediğimiz fotoğraf transfer etme işlemlerini hem keyifli hem de çok kolay bir hale getirmek. Uygulama üzerinden fotoğraf gönderebilmek için öncelikle göndermek istediğimiz fotoğrafın üzerine basılı tutuyor ve sürükleme hareketiyle hedef cihaza yönlendiriyoruz.

Cihazlar yan yana olmasa bile bu işlem yapılabiliyor fakat fiziksel olarak yan yana duran cihazlar sanki tek bir ekranı paylaşıyorlarmışçasına bir görüntü oluşturdukları için işlem çok daha keyifli hale geliyor. Akıcı ve sorunsuz bir aktarım süreci!

Büyük boyutlu veya çok sayıda fotoraf aktarmak için WiFi bağlantınızı kullanmanız yerinde bir karar olacaktır fakat uygulama 3G üzerinden de çalışıyor. Buna ek olarak transfer etmek istediğimiz fotoğraflara şifreler ekleyerek hatalı gönderimlerin önüne geçebiliyoruz. Son derece başarılı çalışan FotoSwipe, sık sık fotoğraf gönderip alan kişilerin işlerini büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

Emircan Erdoğan

FotoSwipe

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
589 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

FotoSwipe sayesinde parmağımızı ekranda sürükleyerek farklı cihazlar arasında fotoğraf transfer edebiliyoruz.

FotoSwipe, iPhone ve iPad cihazları üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir fotoğraf transfer etme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde hem iOS hem de Android cihazlara sadece saniyeler içerisinde fotoğraflar gönderebiliyoruz. Elbette uygulamanın Android versiyonu da mevcut. Sitemiz üzerinden incelemesine ve indirme bağlantısına erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle 3G veya WiFi bağlantısına sahip olmamız gerekiyor. Özellikle yüksek boyutlu ve birden fazla fotoğraf gönderip almak istiyorsanız WiFi bağlantısını kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Uygulamayı kullanmak son derece basit bir dizi işlemden geçiyor. Sadece uygulamaya girip göndermek istediğimiz fotoğrafın üzerine basılı tutup ekranın dışına doğru sürüklüyoruz. Daha sonra işlemi devam ettirerek parmağımızı fotoğrafı göndermek istediğimiz cihazın ekranına doğru kaydırıyoruz ve işlem tamamlanmış oluyor. Transfer sürecinde cihazlar bitişik olarak yan yana bulunuyorlarsa işlem çok daha keyifli bir hale geliyor.

FotoSwipe'ın en önemli özelliklerinden birisi de gönderim sürecinde fotoğraflara şifre koyabiliyor oluşumuz. Bu sayede fotoğrafları yanlış kişilere gönderme riskini sıfıra indirebiliyoruz.

Kusursuz çalışan yapısıyla beğenimizi kazanan FotoSwipe, Android ve iOS cihazlar arasında saniyeler içerisinde fotoğraf gönderip almak isteyen kullanıcıların mutlaka edinmsi gereken bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.