FRAMED

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
542 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

FRAMED, diğer bulmaca oyunlarından çok daha farklı olarak karşımıza çıkan ücretli fakat kaliteli bir Android oyunu.

FRAMED, Android bulmaca oyunları kategorisinde bir çok ödül kazanan ücretli fakat gelişmiş ve başarılı bir Android bulmaca oyunu. Oyunun ücretli olmasına ücretli ama hem fiyatı oldukça düşük ve alınabilir, hem de ücretsiz oyunlara göre çok daha gelişmiş ve detaylı bir mobil oyun.

Grafikleri ve müzikleri ile de bir çok ayrı ödül kazanan Framed içerisinde kendi çizgi romanınızı kendiniz oluşturuyorsunuz. Yaptığınız değişikliklere göre ortaya çıkacak olan çizgi romanın hikayesi her daim değişiyor. Bu nedenle seçmlerinizi tamamen kendi kararlarınız ile vererek çizgi romanınızı oluşturmanız gerekiyor.

Bu tür bir oyunu normal şartlarda mobil cihaz üzerinden oynamak zor olur diye düşünebilirsiniz fakat kontroller o kadar güzel ayarlanmış ki, son derece rahat ve zorlanmadan oyunu oynayarak keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Özellikle çizgi roman severlerin daha çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm bu oyunu Androi telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabilmek için satın almanız gerekiyor. Yaklaşık 2 TL gibi bir ücreti olan oyunu kesinlikle satın alarak denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

FRAMED

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
235 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazınıza gelmiş en orijinal uygulamalardan biri olan FRAMED çigi roman ve oyun deneyimlerini bir araya getiriyor.

Çizgi roman deneyimini bir seviye ileriyle taşıyan bir uygulama olan FRAMED, interaktif bir kullanıcı deneyimi dunmayı başarıyor. Hikaye anlatımından çok oyun havasi içerisinde geçen bu olağandışı çalışma iOS için çıkan en kaliteli uygulamalar listesinde yer edinmeyi başardı. Ödüllü tasarımıyla dikkat çeken FRAMED, hikaye anlatımı ve oyun deneyimi arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran güzel bir şeyler deniyor.

Çizimleri dikkat çeken uygulama Hideo Kojima'nın bile en çok dikkatini çeken mobil çalışmalar arasında yer alıyor. Yurt dışında oldukça popüler olmasının yanısıra burada da ihtiyaç duyacağı her kaynağı meraklısına sunan FRAMED, Türkçe dil desteği ile yabancı dil bilmeyen çizgi roman hayranlarını kendine çekecektir.

iPhone ve iPad farketmeksizin akıcı bir oyun ve okuma hissiyatı yakaladığınız bu uygulama iPhone 5s'ten aşağıda olan modellerde birkaç takılmaya neden olabilir, ancak bunun haricinde sıkıntı yaşamanız olası görünmüyor. FRAMED ücretli bir uygulama ama kesinlikle cebinizi yakacak cinsten bir miktar talep etmiyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • OROBOROS

    Türk yapımı uzay macera oyunu OROBOROS, Android Google Play'de!
  • Teslagrad

    Elektromanyetik güçlerin kilit rol oynadığı bulmaca macera oyunu
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Suzy Cube

    Kaleden kaçırılan hazineleri geri almak kolay olmayacak!
  • Alien: Blackout

    Alien (Yaratık) filmi mobil oyunu Alien: Blackout'da korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz.
  • Merge Star

    Eşyaları birleştirerek savaşçının silahını elde ettiğiniz bir macera oyunu