French Open: Tennis Games 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Gerçek tenis deneyimi yaşayabileceğiniz bir mobil oyun

French Open: Tennis Games 2018, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir tenis oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eşsiz bir atmosfere sahip olan oyunda gerçekçi bir tenis deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Gerçek tenis şampiyonasına katılmış gibi bir hisse kapılmanıza neden olan French Open: Tennis Games 2018, harika animasyonları ve gerçekçi atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Oyunda rakiplerinizi birer birer alt etmeye ve şampiyonanın kazananı olmaya çalışıyorsunuz. Tenis oynamayı seven herkesin telefonlarınızda mutlaka yer alması gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda son derece basit kontroller yer alıyor. Ultra gerçekçi animasyonlarıyla da dikkat çeken oyunda yüksek kaliteli grafikler bulunuyor. İsterseniz arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda istediğiniz an tek başınıza da mücadele edebiliyorsunuz. Dünyanın en iyi tenis oyunu olan Roland-Garos'u mobil cihazlarınıza taşımanıza yardımcı olan French Open: Tennis Games 2018 sizleri bekliyor.

French Open: Tennis Games 2018 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

French Open: Tennis Games 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Gerçek tenis deneyimi sunan mobil oyun

French Open: Tennis Games 2018, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık etkisi yüksek bir tenis oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla mücadele ediyor ve rakiplerinizi alt ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir tenis oyunu olarak karşımıza çıkan French Open: Tennis Games 2018, harika animasyonları ve gerçekçi atmosferiyle dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli görsellere ve sürükleyici bir etkiye sahip olan oyunda tenis şampiyonasına dahil oluyor ve galip gelmeye çalışıyorsunuz. Gerçek bir tenis müsabakasına katılmış gibi bir hisse kapılabileceğiniz oyunda ultra gerçekçi hareketler ve animasyonlar yer alıyor. Tenis oynamayı seven herkesin telefonlarında mutlaka yer alması gereken oyunların başında gelen French Open: Tennis Games 2018, aynı zamanda kolay kontrolleriyle de oyuncuları yormuyor. Dünyanın en iyi oyunlarından bir tanesi olan Roland-Garos'u mobil cihazlarınızda deneyimleyebileceğiniz French Open: Tennis Games 2018 sizleri bekliyor.

French Open: Tennis Games 2018 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • AO Tennis

    Avustralya Açık turnuvası resmi oyunu
  • World of Tennis: Roaring '20s

    Tenisin altın çağı 1920'lere gidiyoruz.
  • Timber Tennis

    Timber Tennis, Android telefonda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz retro tenis oyunu.
  • Virtua Tennis Challenge

    Virtua Tennis Challenge, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı tenis oyunu.
  • One Tap Tennis

    One Tap Tennis, tek dokunuşla oynanabilen 8bit grafiklere sahip tenis oyunu.
  • Ketchapp Tennis

    Ketchapp Tennis, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir basit görselli, ufak boyutlu tenis oyunu.