Frogami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir macera oyunu

Frogami, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda eğlenceli zaman geçirebiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı böcek türlerini keşfedebileceğiniz oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Hem eğlenip hemde bilgilenebileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Frogami, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda beyaz böceklerle mücadele ediyorsunuz. Yaprakları koruyup böcekleri öldürmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Frogami sizleri bekilyor.

Frogami oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Frogami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir macera oyunu

Frogami, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Böcek türlerini öğrenip aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilyiorsunuz. Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda hem eğlenip hemde bilgilenebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka oynamanız gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Oyunda beyaz böceklerle mücadele ediyorsunuz. Yapraklara dokunmadan önce onları yok etmeniz gereken oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer keyifli zaman geçirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Frogami oyununu sakın kaçırmayın.

Frogami oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dillo Rush

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Spoorky

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • 1655F

    Harika zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bir macera oyunu
  • Fishing Paradiso

    Zevkli bir balık tutma oyunu
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Elfins: Magic Heroes 2

    Harry Potter hayranlarına özel sihir oyunu
  • Cat Quest

    Gerçek zamanlı mücadelelere sahne olan bir RPG deneyimi
  • Gravity Mess

    Gravity Mess, uzayda geçen arcade türünde eğlenceli bir Android oyunu.