Frozen Flowers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Bulmacaları çözerek krallığınızı güçlendirin.

Frozen Flowers'da neredeyse çöküş yaşayan bir imparatorluğu tekrar şahlandıracaksınız. Ancak bunu yapabilmek için bulmacanın kilidini çözmeli ve doğru eşleştirmeleri yapmalısınız. 

Flower Krallığına davetin var. İlk adımdan itibaren, sihir, politika ve entrikaların çılgın aşk meseleleri, ihanet ve aile sırlarıyla iç içe geçtiği bir ortaçağ macerasına dalmış olacaksınız. Güçlü bir büyücünün gazabından muzdarip olan krallığı yeniden inşa etmek, geçmişin karanlık gizemlerini açığa çıkarmak ve sevgi dolu kalpleri birbirine bağlamakla karşı karşıya kalacaksınız.

Danışmanınız ve arkadaşınız olarak bir ejderha ile büyüleyici bir maceraya çıkın ve nefes kesici hikayeyi takip edin. Bulmaca oyunlarını tamamen yeni bir seviyeye taşıyan benzersiz bir oyun deneyimi yaşayın.

Ömer Dursun

Frozen Flowers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Bulmacaları çözerek krallığınızı güçlendirin.

Frozen Flowers'da neredeyse çöküş yaşayan bir imparatorluğu tekrar şahlandıracaksınız. Ancak bunu yapabilmek için bulmacanın kilidini çözmeli ve doğru eşleştirmeleri yapmalısınız. Krallığın insanlarına yardım ederken, üç eşleştirme oyununu tamamla.

Flower Krallığına davetin var. İlk adımdan itibaren, sihir, politika ve entrikaların çılgın aşk meseleleri, ihanet ve aile sırlarıyla iç içe geçtiği bir ortaçağ macerasına dalmış olacaksınız. Mükemmel koleksiyonları bir araya getirmek için gizli öğeleri topla ve gizemli nesneler bul. Danışmanınız ve arkadaşınız olarak bir ejderha ile büyüleyici bir maceraya çıkın ve nefes kesici hikayeyi takip edin.

Bulmaca oyunlarını tamamen yeni bir seviyeye taşıyan benzersiz bir oyun deneyimi yaşayın.Gizemleri çözün, yerel halkı tehlikeden koruyun ve yalnız kalplerin gerçek aşkı bulmalarına yardımcı olun.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle App Frozen

    Puzzle App Frozen, Disney'in popüler filmi Frozen için geliştirilen ücretsiz ve eğlenceli bir Android puzzle oyunu.
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Frozen Bubble

    Frozen Bubble, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz klasik ve ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Frozen Free Fall

    Disney'in en yeni oyunu Frozen Free Fall'da Arendell Krallığı'nda maceraya hazır olun.
  • Frozen Frenzy Mania

    Frozen Frenzy Mania oyununda karşınıza çıkan blokları eriterek birbirinden eğlenceli yeni bölümlere geçiş yapın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Machinery

    Machinery oyununda, topu hedefe ulaştırmak için çeşitli makine sistemleri kurmanız gerekiyor.