Fruit Avalanche

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Fruit Avalanche, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir tuğla kırma oyunu.

Fruit Avalanche, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli bir tuğla kırma oyunu.

Temeli her ne kadar tuğla kırma oyunu üzerine kurulu olsa da oyunda tuğlaları değil meyveleri kırmaya çalışıyoruz. Renkli grafikleri ve sevimli karakterleri ile öne çıkan bu oyunda neler yapmamız gerektiğine hemen göz atalım.

Fruit Avalanche'deki temel görevimiz ekranın alt bölümünde bulunan karakteri kullanarak fırlattığı meyvleri yukarıda duranlarla eşleştirmek. Bu aşamada çok iyi nişan almamız gerekiyor çünkü meyveleri yok edebilmek için benzer olanların yan yana gelmesi gerekiyor.

Oyunda tam tamına 134 bölüm bulunuyor ve bu bölümler basitten zora doğru ilerliyor. Bölümler zorlaşsa dahi sunulan güçlendirici ve bonusları kullanarak ilerlemeye devam edebiliyoruz.

Game Center desteği de sunan Fruit Avalanche arkadaşlarımızla rekabet edebilmemize imkan veriyor. Eğer tuğla kırma türündeki oyunlardan keyif alıyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Fruit Smasher Free

    Fruit Smasher Free eğlenceli bir iOS oyunudur
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, iOS cihazlarınız üzerinde sulu ve lezzetli meyveleri kesebileceğiniz bağımlılık yapan bir aksiyon oyunudur.
  • Fanta Fruit Slam 2

    Fanta Fruit Slam 2, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde En sevilen Fanta karakterlerinden biri seçerek oynayacağınız meyve savaşı oyunudur.
  • Obslashin'

    Öyle bir Aksiyon RPG düşünün ki zindandaki rakipleri Fruit Ninja'da olduğu gibi çizeceksiniz. Obslashin' fark yaratan bir oyun tarzına sahip.
  • Factor Samurai

    Fruit Ninja'ya benzerliğiyle dikkat çeken bu matematik tabanlı oyunda meyveler yerine sayıları kesmeye çalışıyoruz.
  • Star Skater

    Star Skater, Fruit Ninja, Ketpack Joyride oyunlarıyla ünlü yapımcı Halfbrick'in kaykay oyunu.
  • Ice Age Avalanche

    Ice Age Avalanche, Gameloft'un Ice Age severler için hazırlamış olduğu oynaması eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu.