Fun Hospital-Tycoon is back

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.

Mobil oyun dünyasında simülasyon kategorisinde yer alan Fun Hospital-Tycoon is back, kendi hastanenizi dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur. 

Doğru stratejiler ile kendi hastanenizi inşa edebilir ve dünyanın en iyi hastanelerinden birinde yöneticilik yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yöneteceğiniz hastanenin odalarını tasarlayarak, yeni doktorları işe alabilirsiniz. Ayrıca komik ve garip hastaları tedavi ederek onları iyileştirmek de sizin göreviniz. Doktorlarınızın ve hastalarınızın moral durumlarından, eşyaların kullanımına varana kadar tüm kontroller sizin elinizde. 

Yeni arsalar alarak birçok farklı tesis ve oda inşa edebilirsiniz. Teknoloji açısından sürekli bir gelişim göstererek modern bir hastaneye sahip olabilirsiniz. Bu sayede hastalarınızı memnun edebilir ve bol miktarda para kazanabilirsiniz. Oyun içerisinde fakir kız, yaramaz çocuk, garip uzaylılar, kel adam, süper kahraman, kötü adam ve daha binlerce farklı karakter yer almaktadır. 

Hastanenizi kafanıza göre şekillendirebileceğiniz, personeli ve aklınıza gelebilecek her şeyi sizin yönetebileceğiniz Fun Hospital-Tycoon is back, Android ve İOS platformda ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Fun Hospital-Tycoon is back

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Oyun içerisinde bir hastaneyi yöneteceğiz.

Mobil oyun platformunda Android ve İOS cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz Fun Hospital-Tycoon is back, sıra dışı bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. 

Doğru bir planlama ile kafanızdaki hastaneyi inşa edebilir ve dünyanın sayılı hastanelerinden birine sahip olabilirsiniz. Yöneticiliğini üstleneceğiniz ve istediğiniz gibi tasarlayacağınız bu hastanede, ilginç ve komik hastalar ile muhatap olacaksınız. Hastanenizde yeni doktorlar görevlendirerek, hastalarınızın tedavilerini gerçekleştireceksiniz. 

Yeni tesisler ve hastane odaları inşa edebilmek için sürekli olarak arsalar satın almalısınız. Gelişmiş bir teknolojik alt yapı sayesinde hastalarınızı ve personelinizi tatmin etmeniz mümkün. Bu sayede memnun ettiğiniz hastalardan para kazanabilir ve hastanenizi daha da büyütebilirsiniz. Yaramaz çocuk, kel adam, fakir kız, garip uzaylılar, süper kahramanlar, kötü adam ve daha birçok farklı karakterin yer aldığı bu oyun ile eğlenceli bir yöneticilik rolü sizleri bekliyor. 
Kaliteli grafikleri ve etkileyici efektleri ile daha da keyifli hale getirilen Fun Hospital-Tycoon is back, yüz binlerce oyuncu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sunulan benzersiz bir simülasyon oyunudur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Hospital Tycoon

    Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Business Tycoon 2

    İş imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Trade Tycoon Billionaire

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Fruit Target: Take back the Fruit for fun

    Meyve keseceğiz.
  • Transit King Tycoon

    Başarılı sevkiyatlar gerçekleştirmeye çalışacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.