Fun Run 3: Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Tempolu bir oynanışa hazır olun.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Fun Run 3: Arena bir arcade oyunudur.Hızlı ve tempolu yapısı ile dikkatleri üzerine çeken oyun ilerlemeye dayalı bir oynanış atmosferine sahiptir. Birbirinden farklı karakterleri oyunculara sunan mobil arcade oyunu Dirtybit imzası ile geliştirildi ve yayınlandı.

En iyi çok oyunculu oyunlardan birisi olarak adından söz ettiren yapım da dünyanın dört bir yanından 90 milyondan fazla oyuncu yer alıyor. Oyun içerisinde karakterimizi seçecek ve karşımıza çıkan engellere takılmadan yoluna sonuna ulaşmaya çalışacağız. Karakterimiz ile rakiplerimize bomba atabilecek ve onları oyun dışı bırakabileceğiz.

Yapım içerisinde çok sayıda engelde bulunmaktadır. Bazen oyuncuları elektrik tuzakları bazen de bomba tuzakları bekliyor olacak. 8 oyunculu yarış moduna da sahip olan yapım 2’ye 2 klan savaşlarını da oyunculara sunuyor. Seviye sistemi ile oyuncular liderlik listesine adını yazdırabilecek ve bu alanda adeta ne kadar yetenekli olduklarını sergileyebilecekler. 4.6 gibi bir inceleme puanı ile Google Play’de boy gösteren mobil oyun zengin içeriği ile oyunculara eğlenceli anlar yaşatıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Fun Run 3: Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
439.2 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk bir atmosfer bizleri bekliyor.

Mobil platformda eğlenceli bir oyun oynama isterseniz Fun Run 3: Arena’yı denemenizi öneririz.Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkan Fun Run 3: Arena bir arcade oyunu olarak adından söz ettiriyor. 90 milyon oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanabilen yapım oyunculara birbirinden farklı karakterler sunuyor. Oyuncular ücretsiz bir dünyada karakterleri ile gerçek zamanlı olarak koşu yarışlarına katılıyor ve  yarışı birinci bitirmek için ter döküyorlar.

Tempo bakımından sürükleyici olan oyun görsel efektleri bakımından da tatmin edicidir. Rengarenk yapısı ile 7’den 70’e dikkatleri üzerine çeken yapım farklı harita modları ile beklentileri de vermeyi başarmıştı. 8 oyuncuya kadar oynama imkanı veren mobil yapım 30’u aşkın güçlendirici özelliğe sahiptir. 2’ye 2 klan modunu da oyunculara sunan yapım Google Play’de 4.6 gibi bir inceleme puanına sahip olarak boy gösteriyor.

Bizlere eğlence dolu anlar sunacak olan Fun Run 3: Arena marketlerde ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Dileyen oyuncular hemen indirip oyunun tadını çıkarmaya başlayabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • Fun Run Arena

    Fun Run Arena, Android platformunda seriye dönüşen ender multiplayer koşu oyunlarından biri.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Dash Tag-Fun Endless Runner

    Zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz, sevimli hayvan karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.
  • Train Fun Surf Run

    Engellere takılmadan koşacağız.
  • Baby Shark RUN

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Deadly Run

    Zombilerle birlikte eğlenceli yarışlar yapabileceğiniz ilginç bir oyun olarak dikkat çekiyor.