Funmania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Funmania, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi eşsiz tariflerinizi yapabileceğiniz oyunda kendi işletmenizi kuruyor ve yürütmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil oyun olan Funmania, kendi restoranınızı ya da kafenizi açıp işletebileceğiniz bir oyundur. Eşsiz yemek tariflerini uygulayabileceğiniz oyunda müşterilerinizi mutlu etmek için mücadele ediyorsunuz. Ayrıca başka aktivitelerin de yer aldığı oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Kendi çapında ufak bir hikayeye de sahip olan oyunda yeni arkadaşlıklar da edinebiliyorsunuz. Eğlenceli mini oyunlarıyla da ön plana çıkan oyunda farklı deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve eşsiz atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Funmania mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Funmania oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Funmania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Keyifil vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu

Funmania, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı deneyimler yaşayabileceğiniz oyunda boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde geçirebiliyorsunuz.

Eğlenceli ve sürükleyici bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Funmania, eğlenceli mini oyunları oynayıp keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Kendi çapında küçük bir hikayeye de sahip olan oyunda kendi işletmenizi de kurabiliyorsunuz. Eşsiz tarifleri yapabileceğiniz oyunda müşterilerinizi memnun etmeniz gerekiyor. Arkadaşlıklar da kurabileceğiniz oyunda harika anlar yaşayabiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve  harika atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda kolay kontroller bulunuyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Funmania mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Funmania oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Rebel Inc APK

    Rebel Inc APK, isyanı durdurmaya çalıştığınız politik, askeri, stratejik simülasyon oyunu. Rebel Inc Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.