Funny Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,668 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Funny Camera, mobil cihazlarınızın kamerasını kullanarak komik ve eğlenceli fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

Funny Camera, YayCam olarak da bilinen eğlenceli ve komik bir Android kamera uygulaması. YayCam ile birlikte çekeceğiniz video ve fotoğraflar sayesinde ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınız ile birlikte eğlenebiliyorsunuz.

Özellike yüz üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayan Face Warp özelliği sayesinde eğlence sunan uygulama fotoğraf ve videolardaki suratları şekilden şekile sokarak komik görüntüler oluşturabiliyor.

Yüzünüzü normalde olduğundan çok daha şişman, yamuk, şirin ya da çirkin gösterebilen uygulama ile fotoğraflarını çektiğiniz arkadaşlarınızın yüzlerine komik işlemler yapıp onlarla da paylaşabilirsiniz.

Çılgın ve eğlenceli video ve fotoğraf efektleri eklemenizi sağlayan uygulama aslında bir nevi düzenleme uygulaması fakat bu düzenlemeyi güzelleştirmek değil eğlendiğrmek amacıyla yapıyor.

Her gün bir yeni efekt sunan uygulama sayesinde günlük sürprizler sunuluyor. Böylece her gün farklı yüz fotoğrafları yapabiliyorsunuz.

Eğer fotoğraf ve video çekmeyi seviyorsanız, hele ki bu fotoğraf ve videoları komik bir şekilde düzenlemek istiyorsanız Funny Camera uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Funny or Die

    Funny or Die, hergün yeni videolar izleyerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan komik ve ücretsiz bir Android video izleme uygulaması.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.