Futurama: Game of Drones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Futurama: Game of Drones mobil cihazlarınızda oynaytabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Futurama: Game of Drones boş vakitlerinizi değerlendirmek için güzel b,r seçenek olabilecek bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olan Futurama: Game of Drones'da bir hayli sevilen Futurama çizgi serilerinde konuk olduğumuz fantastik evrende geçen bir macera bizi bekliyor. Oyunda temel olarak droneları birleştirmeye çalışıyoruz. Bu droneları birleştirdikçe galaksi çapında dağıtıyoruz ve böylece hikaye boyunca ilerleyebiliyoruz.

Futurama: Game of Drones'un klasik eşleştirme oyunlarından farkı oyunda puan kazanabilmek için oyun tahtasında 3 yerine en az 4 taşı birleştirmenizin gerekmesi. 4 adet dronu yan yana getirdiğinizde puan kazanıyorsunuz ve ekrandaki tüm droneları temizlediğinizde de bölümü geçiyorsunuz. Ayrıca oyunda çeşitli bonuslar size avantaj kazandırarak işinizi kolaylaştırabiliyor.

Eğer Futurama çizgi serisinin hayranıysanız Futurama: Game of Drones hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Futurama: Game of Drones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Futurama: Game of Drones mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur

Futurama: Game of Drones, Candy Crush Saga tarzındaki oyunlara benzer bir yapıya sahip olan bir mobil eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Futurama: Game of Drones, bize sevilen çizgi seri Futurama'nın fantastik evreninde geçen bir maceraya atılma imkanı veriyor. Oyundaki temel amacımız droneları eşleştirerek onları galaksi çapında dağıtmak.Bu işi gerçekleştirdikçe de Futurama evreninin farklı köşelerini keşfedebiliyoruz.

Futurama: Game of Drones klasik bir eşleştirme oyunu olsa da benzer eşleştirme oyunlarından küçük bir farklı bulunmakta. Normalde eşleştirme oyunlarında 3 taşı birleştirirken Futurama: Game of Drones'da en az 4 taşı birleştirmemiz gerekiyor. Bunun haricinde oyun mekanikleri hemen hemen aynı. Taşları birleştirdikçe ortaya çıkan kombolar, topluca taşları patlatan bonuslar gibi öğeler oyunun diğer eşleştirme oyunlarıyla benzer yönleri.

Eğer Futurama çizgi serisinden hoşlanıyorsanız Futurama: Game of Drones boş zamanlarınızı değerlendirebilmeniz için güzel bir seçenek olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Futurama: Worlds of Tomorrow

    Futurama: Worlds of Tomorrow Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Troll Face Quest: Game of Trolls

    Trollük yaparak bulmacaları çözün.
  • Map for Game of Thrones

    Map for Game of Thrones, HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinin çekildiği yerleri gösteriyor.
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • The 100 Game

    The 100 Game basit ve sade tasarımıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunudur.
  • Plumber Game

    Plumber Game Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Game About Squares

    Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.
  • LOLO : Puzzle Game

    LOLO : Puzzle Game, Andorid işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.