Gabriel Knight Sins of Fathers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Gabriel Knight Sins of Fathers klasik macera oyununun mobil versiyonudur

Gabriel Knight Sins of Fathers ilk olarak 1993 yılında yayınlanan, çıktığı dönemde birçok farklı ödül kazanan ve türünün en iyi örnekleri arasında gösterilen macera oyununun yenilenerek mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmiş versiyonudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gabriel Knight Sins of Fathers'da New Orleans şehrine yolculuk ediyoruz ve gizemli cinayetlerin arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyoruz. Kahramanımız olan Gabriel Knight, bir kitap yazarı ve kitap dükkanı sahibidir. Gabriel Knight, birer ayin şeklinde işlenen bu cinayetlerin arkasında voodoo büyüsünün olduğunu keşfediyor ve durumu daha derinlenmesine araştırmaya karar veriyor. Macerası boyunca keşfettiği şeyler onun kendi aile tarihiyle yüzleşmesine ve kaderine yön vermesine yol açıyor.

Gabriel Knight Sins of Fathers'da cinayetleri çözmek için detaylı bir şekilde inceleme yapmamız, çeşitli bağlantılar bularak diyalog kurmamız ve ipuçlarını birleştirerek sırları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Oyunun yenilenmiş grafiklerinin oldukça hoş göründüğü söylenebilir. Gabriel Knight Sins of Fathers çıktığı dönemdeki gibi bir başyapıt olma sıfatını korumaya yenilenmiş versiyonuyla da devam ediyor. Yenilenmiş versiyonda oyuncuları daha kaliteli hale getirilmiş grafiklerin yanısıra yeni bulmacalar ve sahneler de bekliyor.

Eğer macera oyunlarını seviyorsanız Gabriel Knight Sins of Fathers'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Gabriel Knight Sins of Fathers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
1.76 GB DOSYA BOYUTU

Gabriel Knight Sins of Fathers klasik macera oyununun yenilenmiş versiyonudur

Gabriel Knight Sins of Fathers oyuncuların bulmaca çözme yeteneklerini test eden bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gabriel Knight Sins of Fathers aslında ilk olarak 1993 yılında yayınlanmış olan klasik macera oyununun yenilenmiş versiyonu. Gabriel Knight serisinin bu ilk oyunu çıktığı dönemde bolca ödül kazanmış ve türünün en iyi örnekleri arasında gösterilmişti. Yenilenmiş versiyon bize daha kaliteli HD grafikler, yeni bulmacalar ve yeni sahneler sunuyor.

Gabriel Knight Sins of Fathers'da bir seri cinayet hikayesine dahil oluyoruz. Bir kitap yazarı ve kitap dükkanı sahibi olan kahramanımız Gabriel Knight ayinsel bir şekilde gerçekleşen bu cinayetlerin arkasında voodoo büyüsünün olduğunu keşfediyor ve olayı derinlemesine araştırmaya karar veriyor. Araştırmalarını sürdürdükçe kendi aile geçmişi ile ilgili sırlar ortaya çıkyıor ve olaylar dallanarak daha da karmaşık hale geliyor. Biz de onun bu karmaşa içerisinden çıkmasına yardımcı oluyoruz.

Gabriel Knight Sins of Fathers'da temel amacımız karşımıza çıkan cinayetleri çözmek için ipuçları elde etmek. İpuçlarını bulmak için olay yerlerini incelemenin yanısıra olay ile ilgili kişilerler diyaloglar kuruyoruz. Bu sayede bulmacaları çözüyoruz ve hikayede ilerliyoruz. Göze hoş görünen grafiklerle süslenmiş Gabriel Knight Sins of Fathers eğer macera oyunlarını seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Room: Old Sins

    Ödüllü serinin dördüncü bölümü
  • Knight Saves Queen

    Knight Saves Queen, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bulmaca oyunudur.
  • Cube Knight: Battle of Camelot

    Cube Knight: Battle of Camelot kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • The Seven Deadly Sins

    The Seven Deadly Sins, Netmarble tarafından geliştirilen ve Android üzerinden oynanabilen, kendi has özellikleri bulunan bir macera oyunudur.
  • Knight Girl

    Knight Girl, eşleştirme oyunlarından keyif alan Android sahiplerinin ücretsiz olarak indirebilecekleri bir oyun.
  • The Seven Deadly Sins: Grand Cross

    Krallığını ayakta tut.
  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Soul Knight APK

    Mobil cihazlarınızda roguelite nişancı deneyimi yaşayabileceğiniz Soul Knight APK'da, karanlık zindanlara inin ve düşmanları alt edin.