Galaxy Battleship

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim sunan bir uzay mücadelesi

Galaxy Battleship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir stratejik uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu görevleri tamamlayıp düşman filoları ortadan kaldırdığınız oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Galaksiye hükmettiğiniz bir mobil strateji oyunu olan Galaxy Battleship, geniş oyun alanı ve zorlu görevleriyle dikkatimizi çekiyor. Stratejik hamleler yaparak ilerlediğiniz oyunda filonuzu geliştiriyor ve düşmanlarınızla yarışıyorsunuz. Bilim kurgu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Galaxy Battleship ile büyük meydan okumalara şahit oluyorsunuz. Düşman filolarının üstesinden gelmeniz ve liderlik koltuğuna oturmanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda detaylı savaş gemilerini kontrol ediyorsunuz. Kolay kontrolleri ve kaliteli animasyonlarıyla da karşımıza çıkan Galaxy Battleship, sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. Uzay korsanlarıyla mücadele edip düşman filolarını ortadan kaldırmanız gereken bir oyun olan Galaxy Battleship sizleri bekliyor.

Galaxy Battleship oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Galaxy Battleship

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
235 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli anlar yaşayabileceğiniz harika bir uzay oyunu

Galaxy Battleship, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir uzay stratejisi olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu görevleri tamamlanız gereken bir mobil oyun olan Galaxy Battleship ile uzay korsanlarını etkisiz hale getiriyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Galaxy Battleship, sizleri bekliyor. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkan oyunda liderlik koltuğuna oturmak ve galaksiye hükmetmek için mücadele ediyorsunuz. Gelişmiş uzay gemilerinden oluşan filonuzu kontrol ederek stratejik savaşlara dahil olduğunuz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Galaxy Battleship, aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Stratejik hamleler yaparak ilerlediğiniz oyunda filonuzu geliştiriyor ve düşmanlarınızla yarışıyorsunuz. Bilim kurgu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Galaxy Battleship ile büyük meydan okumalara şahit oluyorsunuz. Kolay kontrolleri ve kaliteli animasyonlarıyla da karşımıza çıkan Galaxy Battleship, sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor.

Galaxy Battleship oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BATTLESHIP APOLLO

    BATTLESHIP APOLLO, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay strateji savaş oyunu.
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Empire: Rise Of BattleShip

    Okyanusa hükmedin!
  • Galaxy Reavers

    Galaxy Reavers, görevleri yerine getirerek ilerlediğiniz uzay temalı gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Stellar: Galaxy Commander

    Stellar: Galaxy Commander, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.
  • Star Trek Trexels 2

    Kendi uzay geminizi inşa edin, mürettebatınızı seçin, görevlere katılın.
  • Galaxy Legend

    Galaxy Legend, kendi oluşturacağınız uzay şehri ve uzay gemisi filonuzla birlikte önünüze çıkan düşmanları yok edeceğiniz en iyi android strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Galactic Frontline

    Online uzay savaş oyunu