Galaxy Glow Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu

Galaxy Glow Defense, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Aksiyon ve macera dolu sahnelere sahip olan oyunda kendi birliğinizi kurarak düşmanlarınızın üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Uzayın derinliklerinde geçen oyunda evrenin hakimiyetini sağlayan yaratıklarla mücadele ediyorsunuz. İşgale karşı gelmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşıyorsunuz. Stratejik bilginizi de sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yeni taktikler geliştirerek ilerlemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Gelişmiş bir kontrol mekanizmasına da sahip olan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Birbirinden güçlü silahları da kullanabileceğiniz Galaxy Glow Defense oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer aksiyon ve macera oyunlarını seviyorsanız Galaxy Glow Defense tam size göre. Kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Galaxy Glow Defense, sizleri bekliyor.

Galaxy Glow Defense oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Galaxy Glow Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
149 MB DOSYA BOYUTU

İşgalci yaratıklarla mücadele ettiğiniz bir strateji oyunu

Galaxy Glow Defense, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan oyunda işgalci yaratıkların üstesinden gelmek için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Galaxy Glow Defense, askiyon ve macera dolu sahneleriyle karşımıza çıkıyor. İşgalci yaratıklarla kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda stratejik taktikler geliştirerek ilerliyor ve topraklarınızı genişletiyorsunuz. Birbirinden güçlü silahları da kontrol edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Gelişmiş bir kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Yeni taktikler geliştirerek ilerleyebileceğiniz oyunda sürükleyici bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Galaxy Glow Defense oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer aksiyon ve macera oyunlarını seviyorsanız Galaxy Glow Defense tam size göre. Kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Galaxy Glow Defense, sizleri bekliyor.

Galaxy Glow Defense oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Defense King

    Dünyanızı eşsiz kulelerle savunun!
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Royal Defense King

    Kahraman ve askerlerinizle ölüler ordusu istilasını savuşturun!
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Train Tower Defense

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Artificial Defense

    Artificial Defense oldukça ilginç bir mobil stareteji oyunu