Game of Sultans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
9,450 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Osmanlı tarihini yeniden yazın!

Game of Sultans (Muhteşem Sultan), tarihi mobil oyunları sevenlerin keyifle oynayacağı, Osmanlı Devleti’nin 623 yıllık tarihini yaşatan harika bir yapım. İlk olarak Android platformunda indirilebilir olan oyunda Osmanlı Sultanı’nın yerine geçiyorsunuz. Devlet yönetme, şehzade yetiştirme, Osmanlı paşa ve sadrazamlarını savaşa hazırlama, gerçek savaşlara girme, ittifak kurma kısacası her türlü aksiyona girdiğiniz eşsiz bir srpg oyunu.

Türkiye’nin ve dünyanın ilk ve tek simülasyon rol yapma oyunu (srpg) olma özelliğini taşıyan Game of Sultans Türkçe adıyla Muhteşem Sultan, 600 yıl dünyaya hükmeden Osmanlı Devleti’nin şanlı tarihi üzerine kurulu. 600 yıl boyunca 3 kıta, 7 deniz ve 50 ülkeye hükmeden Osmanlı Devleti’nin tarihini yeniden yazdığınız muhteşem ötesi bu oyunda yeri geliyor Osmanlı Sultanı’nın günlük hayatını yaşıyor, yeri geliyor Padişah olarak devlet yönetimini alıyor, yeri geliyor gerçek tarihe paralel savaşlara hazırlanıyorsunuz.

Erkan Calp

Game of Sultans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,050 TOPLAM İNDİRME
197.7 MB DOSYA BOYUTU

Osmanlı tahtı seni bekliyor!

Game of Sultans (Muhteşem Sultan), tarihi mobil strateji oyunlarını sevenlerin, Osmanlı tarihini yaşatan mobil oyunlara ayrı ilgi duyanların kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm yapımlardan biri. Osmanlı Sultanı’nın yerine geçtiğiniz oyunda Osmanlı paşa ve sadrazamları yetiştiriyor, tarihin en güzel cariyeleriyle tanışıyor, savaşa hazırlanıp tek başınıza veya güçlü ittifaklarınızla toprakları ele geçiriyorsunuz. Osmanlı tarihini yeniden yazmaya hazırlanın!

Türkiye’nin ve dünyanın ilk, tek simülasyon rol yapma oyunu (srpg) olan Game of Sultans Türkçe adıyla Muhteşem Sultan’da Osmanlı Sultanı olarak yer alıyorsunuz. Devlet yönetimi (güç, ihtişam, adalet her şey sizin kontrolünüzde), devletin geleceği olan şehzadeleri yetiştirip evlendirme, Osmanlı paşa ve sadrazamlarını eğitme, kıran kırana savaşlara (gerçek tarihle paralel savaşlar) girme, haremlerde ilgi bekleyen cariyelerle ilgilenme ve daha pek çok saray içinde ve dışında aksiyona giriyorsunuz.

600 küsur yıl boyunca 3 kıta, 7 deniz ve 50 ülkeye hükmeden Osmanlı Devleti’nin tarihi üzerine kurulu harika bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Game of Sultans, müzik ve seslendirmeleriyle de dikkat çekici.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • Phantomgate

    Midgard'ın muhteşem topraklarında bir RPG macerasına katılın.
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Warriors of Waterdeep

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Luna: Dragon of Kelpy Mountain

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu