Game of Trenches

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak Birinci Dünya Savaşı’na dahil olacağız.

Erepublik Labs imzası ile geliştirilen Game of Trenches günümüzde hem Android hem de İOS platformunda ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve oldukça zengin bir içerik kalitesi ile oyuncuların beğenisine sunulan Game of Trenches ile gerçek zamanlı bir MMO dünyasına adım atacağız. Büyük savaşta ordu generali olarak görev yapacak ve ordular geliştirerek düşman üzerine ilerleyeceğiz.

Birinci Dünya Savaşı atmosferine giriş yapacağımız oyunda kendi şehrimizi inşa edecek, uçaklar ve tanklar üretecek düşman üzerinde daha güçlü olmaya çalışacağız.

Tarafımızı seçerek oyuna başlayacak ve bizden istenilen görevleri başararak oyun içerisinde güçleneceğiz. Dünyanın dört bir yanından gerçek oyunculara sahip olan yapımda üssümüzü geliştirecek, askeri teknolojiler araştıracak ve dünya savaşına katılacağız.

Doğukan Çağlakpınar

Game of Trenches

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
302.3 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak Birinci Dünya Savaşı’na dahil olacağız.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan Game of Trenches tamamen ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.

Erepublik Labs tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Game of Trenches Birini Dünya Savaşı temalı bir strateji oyunudur.

Hem Android hem de İOS platformunda oynanan Game of Trenches ile oyuncular kendi üslerini inşa edecek, taraflarını seçecek ve Birinci Dünya Savaşına dahil olacaklar. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı mücadele edeceğimiz yapımda kaliteli grafik açıları ve oldukça başarılı ses efektleri de yer alacak.

Büyük bir ordu kurarak savaşların gidişatını değiştireceğimiz oyunda düşman oyuncuları yenmek için taktikler yapacak, yeni teknolojiler araştıracak ve görevleri başarmaya çalışacağız. Günlük etkinliklerde görev yaparak çeşitli ödüller de kazanabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trenches of Europe 2

    Topçu savaşlarına hazır olun.
  • West Game

    Vahşi batıda savaşacağız.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Game of Dice

    Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.