GameOn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

GameOn uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca dostlarınızla futbol sohbetleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

GameOn uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahibi olan spor meraklılarının göz atabilecekleri oldukça ilginç spor sohbeti uygulamaları arasında yer alıyor. Hem sporlar ve takımlar üzerine sohbet imkanları sunan, hem de en son haber ve skorları ekranınıza taşımakta zorlanmayan uygulama, dostlarınızla aynı yerde olmasanız bile maç mesajlarına devam edebilmenizi sağlıyor.

Oldukça sade ve kullanışlı bir arayüzle birlikte gelen uygulama, tahmin edebileceğiniz gibi çalışmak için aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Fakat video içerikler bulunmadığı için 3G üzerinde de kota tüketimi gerçekleştirmeden kullanabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanırken ilk olarak arkadaşlarınızı aynı grup içerisine alıyorsunuz ve bu grubun hangi karşılaşma için hazırlandığını belirtiyorsunuz. Böylelikle sohbetinizi yaparken o maça dair haberler, skorlar, kart bilgileri gibi bilgiler anlık olarak odaya veriliyor. Tek bir kaynaktan maç üzerine konuşmayı ve maçı takip etmeyi sağlayan bu sistem, futbol meraklıları için oldukça verimli bir şekilde etkinlik gösteriyor.

Tabii ki isterseniz herkese açık sohbet odalarına da katılma ve dünyanın her yanından insanlarla konuşma imkanınız da var. Günlük olarak ana ekranından takımlara dair önemli bilgileri de size ileten GameOn, illa ki sohbet etmenizi ve vakit harcamanızı da gerektirmiyor.

Dünyanın pek çok yerinden lige sahip olan uygulama, her sürümüyle birlikte yeni spor türleri ve ligleri de barındırmaya başlıyor. Böylelikle kullanırken her zaman daha geniş bir spor takibi imkanına kavuşacağınızı söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

GameOn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
49.1 MB DOSYA BOYUTU

GameOn uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan dostlarınızla spor sohbetleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

GameOn uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak dostlarıyla spor sohbetleri gerçekleştirebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve hem sohbet olanakları hem de anlık spor haberleri verebilmesi ile oldukça kullanışlı araçlardan birisi haline geliyor. Özellikle futbol severlerin beğeneceğini düşündüğüm uygulama, kolay kullanılır arayüzü ve sade yapısıyla da yeni kullanıcıların dostu diyebilirim.

Uygulamayı kullanmaya başladığınızda, kendinize bir karşılaşma seçiyorsunuz ve bu karşılaşma için dostlarınızı içeren bir sohbet odası açıyorsunuz. Bu sohbet odası artık o karşılaşmaya dair tüm bilgilere ve sohbetlere ev sahipliği yapar hale geliyor. Maç anında gerçekleşenler, en son skor ve diğer ek bilgiler sohbetleriniz esnasında odada gösteriliyorlar ve böylece maç keyfini kaçırmadan bu tatlı rekabeti dostlarınızla iletişim halinde kalarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tabii ki illa dostlarınızla olmak zorunda da değilsiniz. Sporlarla ilgilenen arkadaşlarınız yoksa uygulamadaki genel sohbet odalarından bir tanesine dahil olma ve böylece sizin gibi meraklılarla sohbet etme şansınız da var. Spor haberlerine ve gelişmelere sohbet penceresi haricinde de ulaşma imkanınız olduğu için uygulamayı sadece bir spor takibi ve skor uygulaması olarak kullanmaya da başlayabiliyorsunuz.

Oldukça verimli bir şekilde çalışan ve sonuçları olabildiğince hızlı bir şekilde ekrana getirebilen uygulama, tabii ki tüm bunları gerçekleştirebilmek için 3G yahut WiFi internet bağlantısı gerektiriyor. Spor meraklılarının göz atmadan geçmemeleri gerekenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GameOn Project

    GameOn Project tercihlerinize uygun yeni oyunlar bulmanızı kolaylaştıran bir mobil uygulamadır
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.