Gang Nations

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Gang Nations kendi çetenize liderlik yaptığınız bir mobil strateji oyunudur

Gang Nations oyunculara kendi çetelerinin lideri olabilme imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gang Nations'da her oyuncu kendi suç imparatorluğunu inşa etmek ve diğer çeteler üzerinde hakimiyet kurarak şehrin patronu olmaya çalışıyor. Oyuna serserilerden, hırsızlardan ve kanun kaçaklarından oluşan çetemizi kurarak başlıyoruz ve kendimize bir karargah inşa ediyoruz. Karargahımızı ve ordumuzu inşa ettikten sonra ise sıra sınırlarımızı genişletmeye ve kaynak toplayarak ordumuzu geliştirmeye geliyor. Oyunda bir yandan savaşırken bir yandan da karargahımızı savunmalıyız.

Gang Nations'ın oyun yapısı ve görünümü Clash of Clans'ı andıran bir yapıya sahip. Gang Nations'ın oynanış olarak bir kule savunma oyunu ve klasik strateji oyunu karışımı olduğu söylenebilir. Oyunda karargahımızı farklı savunma sistemleriyle donatarak düşman saldırılarına karşı koruyabiliyoruz. Online altyapıya sahip olan oyunda diğer oyuncuların çeteleriyle savaşarak eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Gang Nations

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Gang Nations, ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici ve aksiyon dolu bir strateji oyunu.

Gang Nations, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir strateji oyunu.

Clash of Clans'ı anımsatan bir yapıya sahip olan oyunda kendi çete bölgemizi kuruyor ve düşmanlarımıza karşı amansız bir mücadelenin içine giriyoruz. Çok sayıda düşmanımız olduğu için bunu başarması pek kolay olmuyor. Yine de hiçbir şey imkansız değil.

Oyuna ilk olarak kendimize sağlam ve güvenilir bir mekan kurmakla başlıyoruz. Silahlı adamlar ve çeşitli tuzaklar kurarak saldırıya geçen düşmanları geri püskürtmeyi amaçlıyoruz. Çok sayıda düşman geldiği için güvenlik birimlerimizi sürekli olarak güçlendirmemiz gerekiyor. Elbette bunu yapmak için elimizdeki kaynakları iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.

Oyunun dikkat çeken özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Dinamik oyun yapısı
  • Renkli ve yüksek detaylı grafikler
  • Birim çeşitliliği
  • Facebook desteği
  • Arkadaşlarımızla oynayabilme desteği

Genel olarak son derece keyifli bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Gang Nations, uzun soluklu bir oyun arayanların göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demise of Nations

    Demise of Nations, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen çok kapsamlı bir mobil strateji oyunudur.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • Battle Nations

    Battle Nations, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ödüllü bir savaş ve strateji oyunudur.
  • War of Nations

    Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.
  • Strike of Nations

    3. Dünya Savaşında ordunuzu komuta edin.
  • Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

    Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Warfare Nations

    Warfare Nations eğlenceli ve sürükleyici bir savaş oyunudur
  • TRAP DA GANG

    Trap da Gang, Android için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.