Gangs.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Gangs.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çeken Gangs.io, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz bir oyundur. Kendi çetenizi toplayarak diğer çetelerle mücadele edebileceğiniz oyunda basit kontroller ve sürükleyici atmosfer yer alıyor. Renkli görsellerin yer aldığı oyunda eşsiz zaman geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve kıyasıya savaşmalısınız. Bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda şehirde ilerliyor ve diğer çetelerle savaşıyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Gangs.io oyununu kaçırmayın.

Gangs.io oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Gangs.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
176 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Gangs.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Gangs.io, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Oyunda kendi çetenizi kuruyor ve diğer oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Eşsiz deneyim sunan oyunda basit kontroller ve sürükleyici atmosfer yer alıyor. Renkli görsellerin yer aldığı oyunda eşsiz zaman geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Gangs.io oyununu kaçırmayın. Kolay oynanışıyla ön plana çıkan Gangs.io oyununu kaçırmayın.

Gangs.io oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Go Boom!

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Mirablade

    Eşsiz deneyim geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu