Garajyeri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Evrak işleriyle uğraşmadan, kişiden kişiye araç kiralama hizmetinden güvenli bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Garajyeri uygulaması ile araç sahipleriyle birebir iletişim kurarak araç kiralama işlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Gün içinde aracını çok fazla kullanmayan ve araçlarından gelir elde etmek isteyenlerin oldukça işine yarayacağını düşündüğüm Garajyeri girişimi, araç kiralamak isteyen kişilerin de faydalanacağı başarılı bir hizmet. Evrak, dosya gibi işlerle uğraşmadan, sadece uygulama üzerinden istek göndererek araç kiralayabileceğiniz sistemde araçlar sigortalanarak, kiralama işinin güvenle gerçekleşmesini sağlıyor.

Sistemden yararlanmak isteyen araç sahipleri, birkaç dakika içinde aracını Garajyeri’ne kaydedebiliyor, evrak ve fotoğraflarını anında ekleyebiliyorlar. Gelen kiralama isteklerini de anlık olarak yönetebilme imkanına sahip olabiliyorlar. Araç kiralamak isteyen sürücüler ise, kendilerine en yakın araçları harita üzerinden görerek araç sahipleriyle anında iletişime geçiyorlar. Rezervasyon durumunu da anlık bildirimlerle takip edebildikleri gibi, ödeme işlemini de uygulama üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Evrak, kefil gibi işlerle uğraşmadan araç kiralamak istiyorsanız, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Garajyeri uygulamasını hemen yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Garajyeri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Tamamen güvenli bir şekilde, kişiden kişiye araç kiralama hizmetinden faydalanabileceğiniz başarılı bir sistem.

Garajyeri platformu ile iOS cihazlarınızı kullanarak, kişiden kişiye araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Araç kiralama işlemlerindeki klasik evrak, dosya, kefil gibi yorucu işlerle uğraşmaktan hoşlanmayanların ve gün içerisinde aracını çok fazla kullanmayıp gelir elde etmek isteyen sürücülerin faydalanabileceği başarılı bir girişim olan Garajyeri uygulaması, tüm kiralama işlemleri için 0 güvence sunuyor. Araçları kiralama boyunca sigortalayan ve araç sahibinin müşteriyi kendi seçmesine izin veren sistemde ister günlük isterseniz de saatlik kiralama yapabilirsiniz.

Aracını kiralamak isteyen sürücüler, birkaç dakika içerisinde araçlarını sisteme kaydedebiliyor ve aracın evraklarını ve fotoğraflarını da uygulama üzerinden yükleyebiliyorlar. Rezervasyon taleplerini anlık olarak görerek yönetebilme imkanları da mevcut. Araç kiralamak isteyen sürücüler ise kendilerine en yakın araçları görebiliyor, araç sahipleriyle anında iletişime geçebiliyorlar. Rezervasyon durumlarını anlık bildirimlerle takip edebildikleri gibi ödeme işlemlerini de uygulama üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Aracınızdan gelir elde etmek istiyorsanız ya da kendinize bir araç arıyorsanız, sizi gereksiz evrak işlerine bulaştırmadan hizmet veren Garajyeri uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.