Garbage Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Sokakları temizleyin, çöpleri geri dönüşüme götürün.

Garbage Truck, tüm çöpleri toplayarak sokakları temizlemeyi amaçlayan eğlenceli bir çöp kamyonu simülatörüdür. Sokaklardan çöp atıkları alın, çöp kamyonunu yükleyin, çöp çöplüğünü harita üzerinde bulun ve çöpleri çöp işleme ve geri dönüşüm tesisine teslim edin.

Bir çöp kamyonunun direksiyonuna oturmaya hazır olun! Şehrin etrafındaki çöp kamyonlarınızı sürün, rotanızı takip edin ve mümkün olduğu kadar çok çöp konteyneri toplayın. Maksimum sayıda çöp kutusunu mümkün olan en kısa sürede toplayın. Bir çöp konteynerini topladıktan sonra haritadaki yerini bul. Çöp toplarken paraları alın.

Kilidini açmak için bir sürü çöp kamyonun yer aldığı oyunda iki zorlu oyun modu yer alıyor. Direksiyon simidi ve dişli ile gerçekçi çöp kamyonu araçlarını andırır ve sola / sağa dönmek ve kamyon sürüş becerilerini test etmek için direksiyon düğmesini kullanabilirsiniz.

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Garbage Truck Parking

    3D Garbage Truck Parking Game, simülasyon oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Farm Truck 3D: Hay

    Farm Truck 3D: Hay, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Winter Snow Plow Truck Driver

    Winter Snow Plow Truck Driver, oyunda size verilen görevlerin gerektirdiği şekilde karları temizlemeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android simülasyon oyunu.
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Intercity Truck Simulator

    Gerçek bir tır şoförü olun ve görevleri yerine getirin.
  • Truck Simulation 19

    Tır yolculuklarınızla dünyaya açılın.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.