Gatecrasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Gatecrasher, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Gatecrasher, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dikkatl olmanız gereken oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Gatecrasher, bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkatimizi çekiyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda bir çizgiyi yönlendirerek engellerden kaçmaya ve yüksek puanlara ulaşamaya çalışıyorsunuz. Ekrana dokunarak oynadığınız oyunda ekranın sağına ya da soluna dokunarak karakterinizi kontrol ediyorsunuz. Birbirinden farklı engellerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Sarmallar, daireler ve daha fazla engel bu oyunda sizleri bekliyor. Yanıltıcı kapıların da yer aldığı Gatecrasher'ı sakın kaçırmayın.

Karanlık bir temeda neon ışıklarıyla donatılmış bir şekilde ön plana çıkan Gatecrasher, mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Refleksleri ölçen oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Gatecrasher oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Gatecrasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Gatecrasher, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Gatecrasher, birbirinden zorlu engellerin yer aldığı zevkli bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor. Karanlık bir atmosferde geçen oyunda engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Bağımlılık yapıcı ve kafa karıştırıcı bir oyun olan Gatecrasher, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Ekrana dokunarak ilerlediğiniz oyunda bir çizgiyi kontrol ediyorsunuz. Sarmalların ve dairelerin yer aldığı oyunda engellere çarpmadan ilerlemeniz gerekiyor. Ekranın sağına ya da soluna dokunarak ilerlemeye çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda reflekslerinizi de kullanmanız gerekiyor. 

Gatecrasher oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!